I ♡ Makeup – I Heart Chocolate Pink Fizz Palette.

DSC_2567Een paar weekjes terug scoorde ik nog wat palettes van I Heart Makeup, wat een sisterbrand is van Make-up Revolution. Vandaag review ik het te schattige en girly Pink Fizz palette waar echt ontzettend pretty tinten in zitten. Benieuwd naar mijn ongezouten mening en een berg foto’s, lees dan snel verder ;)

DSC_2568DSC_2606 copy small

Eerst even wat basic informatie over het palette: Ik heb er zelf €7,99 voor betaald bij Kruidvat, voor ongeveer een zelfde prijs kun je het bij meerdere beauty webshops online scoren. Het palette bevat een dubbelzijdige sponsapplicator en 16 kleuren oogschaduw, voornamelijk shimmery tinten maar er zitten ook een paar mooie matte kleuren in. Deze matte kleuren zijn wonderbaarlijk genoeg nog erg goed gepigmenteerd, hooraaaay voor het Pink Fizz palette :D

Maar nu op naar de swatches!

DSC_2571 DSC_2602 copy smallQua kleur vind ik de blauwpaarse duochrome tint echt AMAZING! Deze heb ik ook in de bijbehorende look in dit artikel als cut crease kleur gebruikt. Hij sprong er voor mij persoonlijk echt meteen uit en ik moest en zou het in een first try look gebruiken. Er zitten vooral weer bruine tinten in, naast wat roze en andere koele tinten.

Verder zijn alle kleuren super nicely gepigmenteerd en voelen erg zacht aan op de huid, waardoor ze fijntjes blenden in en met elkaar op het ooglid. De grotere pans bevatten highlighting kleuren, welke ik ook graag op het gezicht gebruik omdat ze gewoon zo fijn zijn om snel aan te brengen zonder teveel blenden :D

Al met al is het een erg fijn en betaalbaar palette met een uber schattige verpakking. Zeg nou zelf, wie wil er nu niet een roze stuk chocolade?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “I ♡ Makeup – I Heart Chocolate Pink Fizz Palette.”

  1. Je blijft mij verbazen met je mooie looks! <3 fijne review! Had over de andere I <3 chocolate paletten al best veel gelezen maar over deze nog niet, eindelijk even swatches kunnen zien nu haha!

  2. Wauww wat een amazing palette! Ik zag ‘m al op andere blogs en toen had ik zoiets van ‘mwah’, maar bij jouw swatches komen de kleuren goed tot z’n recht zeg!

    1. Ik heb ze ook expres in het zonlicht gefotografeerd en niet onder mijn studiolampen. Ik heb het idee dat daardoor de pigmentatie soms slechter lijkt dan het in werkelijkheid is. Het zijn wel erg zachte oogschaduws, dus wanneer je te hard duwt op de pans press je als het ware het product harder en verder de pan in. Dit kan er voor zorgen dat je pigmentatie crappy en minder wordt dus dat is wel iets om op te letten bij het gebruik van deze kleuren :)

  3. Wauw die look is echt zo mooi! Dit palette bevat prachtige kleurtjes! Ik heb sinds vorige week het witte palette, ook heb ik het donkerbruine palette. Ik vind het 2 hele fijne palettes! xx

  4. Gave look! Ik wilde ook heel graag deze roze hebben, maar hij was uitverkocht :( De witte gebruik ik nu wel met veel plezier. Echt fijne palletjes. Mooie cutcrease look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//