Favoriete Highlighters – Highlight Junkie Alert!

DSC_2805

Hallo ik ben Femke, ben een highlighter junkie en ik HOU van highlighters. Ik hou er zo veel van dat het problematisch wordt en het mijn manier van leven beïnvloed en belemmerd….
uhhh YEAH RIGHT! :’)

Een belemmering zijn mijn gorgeous highlighters, welke een hele Helmer lade vol beslaan, echt niet! Ik hou er van om een gorgeous glow op m’n gezicht te toveren in daily life en voor mijn looks op femketje.nl en laat daarom vandaag in dit artikel zien wat 4 van mijn meest gebruikte en meest favoriete producten zijn van dit moment. Lees snel verder voor meer foto’s en natuurlijk swatches :D

DSC_2804

Zoals aan de verpakkingen te zien is zijn er 2 van de 4 uit een limited edtion collectie, maar dat is geen issue want er zijn best wel wat dupes te vinden van verschillende merken welke ook erg fijn zijn! Maar klaar met the rambling, op naar mijn favorieten!

De eerste is er eentje van ELF, met de naam Gotta Glow. (op de swatch foto is dit de meest linkse) Dit is eigenlijk een ondergeschoven kindje als het om mijn meest gebruikte highlighters gaat. Want ondanks de pretty shimmery glow, pak ik vaker de Essence of Catrice highlighter waar ik later dit artikel nog op terug kom. Maar hij is zooo pretty, ik ga hem zeker weer eens wat vaker gebruiken. Het is een creamy ietwat gelige tint, goed gepigmenteerd en heeft een matte basis met daarin shimmers. Ze zijn niet super chunky en dat kan ik wel waarderen in een basic highlighter.

De 2e is er eentje die ik nog niet zo lang in mijn stash heb, maar welke ik wel bijna bij elke look voor de blog gebruik, omdat hij simpelweg zo mooi fotografeerd. (swatch foto: 2e van links) Het is de Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder die sinds het vernieuwde schap in maart in de meeste KV filialen terug te vinden is. Het is een roze/goud achtige highlighter, goud als basis met een dikke vleug roze door heen. Super fijne en subtiele shimmertjes welke elke look een prachtige draagbare glow kan geven. Qua ondertoon kan hij beide kanten op, het goud maakt het warm en het roze maakt het koel. Makkelijk draagbaar dus!

DSC_2807

De derde favoriet is uit een limited edtion van Essence (Metal Glam highlighter) en I could seriously kill myself dat ik er geen 2e van mee heb genomen toen ik er de kans voor had. (swatch foto 3e van links) Het is zonder grappen mijn favoriete highlighter EVER IN LIFE! Een super shimmery glowy gouden highlighter met de meest mooie warme gloed. Ik begin gewoon de kwijlen als ik alleen al naar de swatch kijk. This one is my life, en ik ga huilen als deze op is. Er zit al een enorme deuk in het product dus het zal niet lang mee duren tot ik pan hit. En op dat moment zal mijn hart een beetje breken.

De laatste highlighter is er ook eentje uit een LE van Essence (Cinderella highlighting powder), (swatch foto: helemaal rechts) en deze heeft de meest koele ondertoon ever. Het is alsof je de hoofdrol in Frozen speelt want deze geeft een gorgeous icy effect op je huid. Zo mooi! Het moet wel echt je ding zijn, want hij is pretty much enorm gepigmenteerd, dus goed blenden is nodig als je geen wandelende bevroren discobol wilt zijn. In het begin vond ik ‘m niet zo super, maar naar mate ik hem vaker gebruikte veranderde de structuur nogal in positieve zin. De poeder was minder hard en makkelijker mee te werken, waardoor je veel meer product en veel meer pigmentatie had, NICE! Deze was eerst een semi fail en nu een massive win :D

DSC_1741 copy small

Ben jij net als ik ook een echte highlighter junkie?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Favoriete Highlighters – Highlight Junkie Alert!”

    1. Misschien dat een lichte shimmery bronzer wat voor je is? :) Volgens mij heeft het merk Revolution ook een berg gorgeous bronzy highlighters :3

  1. Ooh die twee LE’s zijn juist zo mooi, zeker die gouden! Ik gebruik nu zowat altijd de elf gotta glow maar ben nu ook best pissed dat ik toen niet naar de winkel ben gerend voor die metal glam highlighter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//