I ♡ Makeup – Golden Bar Palette.

Wanneer je eenmaal hooked bent moet je ze allemaal verzamelen ook. Alles of niets, en zo werkt het voor mij persoonlijk ook met deze i heart chocolate oogschaduw palettes. Ik ben alleen nog op zoek naar het oranje peachy palette en dan is mijn collectie compleet :D Maar tot die tijd review ik vandaag nog even gauw het golden bar palette, nog net zo voor het nieuwe jaar ;)

Kijk dan, wat een plaatje! Zeker wanneer je net als ik van warme royale tinten houd, is dit echt het palette voor jou. Ik heb het palette tot nu toe nog niet op de ogen kunnen proberen, maar de swatches hieronder beloven echt al ontzettend veel goeds. Natuurlijk heb ik eigenlijk alleen maar goede ervaringen met dit merk en hun oogschaduw palettes, dus ik verwacht niet veel schokkends in negatieve zin wanneer ik een look ga maken met dit palette.

De swatches hieronder zijn zonder primer of basis gemaakt, en met 1 swipe van de vinger. Het is een ontzettend mooi gepigmenteerd palette met 16 super zachte tinten welke makkelijk en snel blenden. En dat voor een prijsje van zo’n €7.- a €8.-


Hi guys and dolls! Time flies by and I really wanted to quickly review this i heart makeup golden bar palette for you, just before the new year would start. I haven’t had time to make an eye look with this palette yet, but I do think it will be super easy to work with because if the great pigment and softness of the in total 16 shades.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “I ♡ Makeup – Golden Bar Palette.”

  1. Oeh, ziet er goed gepigmenteerd uit! Ik vind naar mijn mening alleen net iets te veel shimmer, maar dat is meer persoonlijk. Heel mooi!

  2. Ik heb deze ook sinds een tweetal weken, en wauw! Ik heb ‘m denk ik al bijna elke dag gebruikt, zelfs m’n kerstlook kwam van dit palette. Super mooi en érg betaalbaar.
    Ik kocht er ook het kleine gold bar face palette bij en ook van die ben ik trouwens zeer tevreden. Prachtige highlighter en een hele lichte bronzer, perfect voor m’n lichte huid.
    Heel fijn merk, hoop dat het in 2017 iets vaker bij Kruidvat te vinden is.
    Prettig eindejaar! X

  3. Ahhh wat is een het toch een mooi palette. Prachtig pigment en ik wil het zo graag hebben. Maar kom inmiddels om in de nude kleuren. Ik blijf ze kopen 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//