Column – My Year – 2016.

Ik ben nog steeds deadly in love met deze ooglook mensen.. no shit XD

Ola lieve lezers,

vandaag even een totaal non beauty gerelateerde post maar gewoon femketje blabbing around about personal stuff en een over all jaar terugblik ;) 2016 was voor mij een erg bewogen jaar, eigenlijk een crazy nasleep vanuit eind 2015 toen alles nogal overhoop gehaald werd en ik er vrij weinig aan kon veranderen. Maar soms is dingen overhoop halen even goed, om uit te zoeken wat belangrijk voor jou is en op welke mensen je echt kunt en wilt vertrouwen. Soort van grote schoonmaak in een heel jaar, ook materieel gezien :D Mijn beauty room is overigens echt nog nooit zo netjes en aan kant geweest als dit jaar haha!

Ik ga niet al te diep in op alles, some things are just too personal en de mensen die er mee te maken hebben hoef ik niet full on te delen op het wereld wijde web. Dit jaar ben ik er achter gekomen dat mijn best friend in life, Iris, ook echt for life mijn bestie gaat zijn en blijven (sinds 2002 FTW! :3). Ondanks dat ze sinds enkele maanden geëmigreerd is naar Duitsland en ik haar nog minder in real life zie dan we al deden, appen we wel op het moment dat de een de ander nodig heeft en lijken we het ook wel een soort van aan te voelen… I miss you shitloads babe!

Sommige connecties die je met 1 iemand kunt hebben gaan nooit weg, hoe lang je elkaar ook niet ziet of spreekt <3

2016 was voor mij ook een jaar om prioriteiten te stellen, niet alleen qua mensen in mijn omgeving, maar ook in werk en hoe druk ik alles voor mijzelf wil maken en houden. Ik ben van fulltime bloggen naar net iets minder dan fulltime gegaan, beslis zelf wat en wanneer ik iets post of er aan werk, en dat bevalt me ontzettend goed. Ik neem meer tijd voor mezelf om af en toe op die enkele vrije dag in de week die ik heb, gewoon ff lekker op de bank te ploffen met een kop thee en een goede film of serie. Ook is werken aan mijn alweer 12 jaar lange relatie prioriteit nummer 1 geworden. Niks anders gaat voor, hij is mijn rots en ik de zijne, en ik kan en wil niet dat dat ooit minder wordt om welke reden dan ook.

In 2017 hoop ik nog net wat meer rust in mezelf terug te vinden. Ik ben sowieso aardig opvliegend en zit moeilijk stil, maar het moet zodat ik mezelf niet verlies in dit al veel te hectische leven.

Sowieso wil ik iedereen bedanken voor alle lieve emailtjes, berichtjes, snaps, instagram reacties, comments en views van dit jaar. Ik lees en waardeer ze allemaal en probeer ze ook altijd allemaal te beantwoorden om de blog-clan *die stiekem echt snel kleiner aan het worden is* zo hecht mogelijk te houden.

I love you guys <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Column – My Year – 2016.”

  1. Wat mooi dat je in dit jaar de prioriteit meer bij je vriend hebt gelegd. Fijne tweede kerstdag en ik hoop dat 2017 je heel veel goeds mag brengen!

  2. Wat goed van je! En mooi look en prachtig foto ook! Die wink kan je echt goed. Ik niet, helaas!
    Fijne feestdagen en schitterend 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//