I ♡ Makeup – Chocolate Love Palette.

Dit palette schreeuwde mijn naam toen ik het in mijn kleine vertrouwde KV filiaal zag staan. Hot pink en chocolade – Count me in :D

Sowieso ben ik zwaar verliefd op de I ♡ Makeup chocolate palettes, hun bronzers en highlighters… Uhg, wat vind ik eigenlijk niet leuk van hun collectie!? Maar vandaag review ik deze hot pink beauty met maar liefst 16 geweldig mooie kleuren oogschaduw.

Het palette kostte me (zo even gauw uit mijn hoofd) 7 of 8 euro. Er stond een andere prijs op maar bij de kassa gingen er nog wat euro’s af, lucky me! Het palette bevat dus 16 tinten zoals we gewent zijn van de chocolate palettes van I ♡ makeup, en bevat verschillende bruin, creamy, roze en paarse tinten. Vooral bruin en de meer nude tinten zijn goed represent in dit palette, wat ik wel jammer vind aangezien ik had verwacht wat meer roze kleuren in dit palette terug te vinden. Wat ik wel weer erg gaaf vind is de onverwachte paars en grijze tint. Deze zijn echt gorgeous in combinatie met elkaar voor een smokey eye ;)

De pigmentatie is zoals ik al verwacht had super nice. Tijdens het swatchen had ik echt bij elke tint weer het WAUW effect. Ik heb alle tinten zonder primer of basis op de arm geswatcht, met 1 vinger swipe. Er zit een enkeling tussen die wat weg valt op mijn huidskleur, maar die zijn geweldig goed om andere kleuren mee te blenden of als transitie in de crease. Al met al, ik ben best wel weer verliefd aan het worden op dit nieuwe chocolate palette, en niet alleen om de kekke verpakking!


Hi guys and dolls! Recently I totally fell in love with the new I ♡ Makeup Chocolate Love palette which has a super cool hot pink packaging. The palette mostly contains browns and nudes, but also a few cool pinks, a purple and a grey. I still have to try this one out on the lids, so stay continued for some looks with this palette ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “I ♡ Makeup – Chocolate Love Palette.”

  1. Wat zien jouw nagels er prachtig uit, hihihi dat viel mij echt op. En dit palette is zo mooi. Ik denk dat ik toch nog naar het Kruidvat fiets,… morgen!

  2. Oh wauw, wederom weer een heel gaaf palette! En wat een gigapigment van die roze kleur, heel gaaf! Deze vind ik denk ik tot nu toe wel één van de tofste die I ♥ Makeup heeft uitgebracht!

    1. Ja zeker :D Ik heb ze nu bijna allemaal, zag dat er ook een peachy palette uit is gekomen maar geen idee wanneer deze op de Nederlandse markt is :3 Nog even geduld haha!

  3. Ik heb nog maar één zo’n chocolate palette van dit merk, moeten er snel meer worden :/ echt prachtig pigment en dat voor zo’n prijs! Ik houd echt veel van high-end merken, maar de kwaliteit van deze budget palettes is echt heeeeel goed voor de prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//