I ♡ Heart Makeup – Unicorns Heart Highlighter.

Ook ik ben er voor gezwicht en kocht de I ♡ Makeup heart highlighter in de kekke Unicorns Heart kleur voor een prijsje van €5,99. Ik geloof dat ik hem bij het KV gekocht heb, maar mocht je hem daar niet kunnen vinden kun je het met gemak online scoren. Benieuwd naar mijn review en foto’s, lees dan snel verder ;)

Op de foto hierboven heb ik de highlight gemengd aangebracht op alle high points van het gezicht. De highlight is erg koel qua ondertoon dus daar moet je wel echt van houden. Ikzelf vind dat altijd super pretty, zeker omdat ik al een hoop gouden en warme ondertoon highlighters heb. Ik moet eerlijk zeggen dat het pigment prima is, maar de kleuren los van elkaar vind ik niet zo impressive. Ik heb geprobeerd om alle kleurtjes naast elkaar op mijn gezicht te krijgen, maar ik kreeg mijn kwasten met geen mogelijkheid goed in de pan door de hart vorm hier van.

Dat vind ik wel een beetje jammer want het ziet er cute uit en alles, maar de verpakking maakt het gebruik er niet makkelijker op. Nu gebruik ik de highlighter gewoon gemengd of moet ik een oogschaduw brush gebruiken om een enkele tint op te pakken. De highlighter is wel vrij chalky en poederig op het eerste gezicht, maar dat is met een beetje blendwerk zo verholpen. Gemengde gevoelens dus over deze super schattige highlighter. Ik vind ‘m mooi, maar om echt het regenboog effect op je gezicht te krijgen is ‘ie wat onhandig.


Hi guys and dolls! Today’s post is all about the I ♡ Makeup Unicorns Heart highlighter. It looks super cute, as well as the packaging but I do have to say that the packaging didn’t work well for me. Because of the shape it is hard to pick up all colours on your brush and I wasn’t able to swatch all colours like a rainbow on my cheekbones. Though the packaging was a bit of a struggle to work with, the highlighter gives a super gorgeous cool toned glow and blends in really well. Eventhough the highlighter does seem to be a bit chalky, it did blend easily.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “I ♡ Heart Makeup – Unicorns Heart Highlighter.”

  1. Het is nog altijd wachten op een regenboogkleurige highlighter die echt als een regenboog uitzien op je gezicht. Desondanks zou ik deze bijna alleen al kopen voor de uitstraling ;)

  2. Hij geeft wel een gaaf effect zeg! Ik denk wel dat je heel voorzichtig moet zijn met aanbrengen voordat je een blauwe waas over je gezicht heb, maar met een beetje geduld is hij prachtig!

  3. Hij is echt zo mooi! :D Maar helaas juist moeilijk te vinden op internet. Ik heb het hele internet al afgezocht afgelopen week. Alleen Boozyshop heeft hem, maar momenteel zijn ze uitverkocht daar en ze weten niet wanneer ze weer binnen komen. Dus ik moet geduld hebben wat ik niet heb :P

  4. Ik vind hem er zo leuk uitzien dat je hem haast wel moet kopen! Toch snap ik wel dat het lastig is als je de kleuren niet zo goed apart kan pakken! :-)

  5. Hi! Can you tell me what lipstick you’re wearing in these pictures? It’s gorgeous! :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//