How I Take Care Of My Natural Long Nails!

Since I get lots of questions about how I take care of my own natural long nails: here is a video which explains it all. It are all really easy steps but they work really well (at least they do for me personally) :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “How I Take Care Of My Natural Long Nails!”

  1. Mooie nagels heb je zeg! Mijne zijn ook goed lang trouwens, alleen mijn wijsvinger nagels hebben er nooit zoveel zin in als de rest. Ik doe ook al alles wat jij hier doet trouwens! Zelfs dat terug duwen met eigen nagels ipv met een bokkenpootje.

  2. Fijn filmpje! Mijn nagels zijn erg zwak van zichzelf. Goede tip van de handcreme! Ik had ooit een nagelverharder van Herome die goed hielp. Misschien maar weer eens gaan gebruiken :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//