Herontdekt: Essence Ballerina Backstage Lipglossjes.


Het is alweer een maand of twee geleden dat deze LE of TE (wat het dan ook was) in de schappen lag en beetje bij beetje kocht ik elke keer weer wat van de collectie. Zo ook deze drie glossjes die ik ook letterlijk in drie keer gekocht heb.

 

Ik heb er niet eerder een review over geschreven omdat ik zelf nooit zo fan ben van glossjes, maar toen ik ze vorige week weer eens probeerde vond ik ze toch wel erg fijn en vooral ook erg mooi!
Als eerste 01 Wear Your Little Tutu; een mooie licht roze gloss die redelijk gepigmenteerd en semi dekkend is met een hoop fijne zilveren shimmers. De shimmers voel je niet zitten maar als je hier ‘allergisch’ voor bent en glossjes met glittertjes of shimmers haat, dan voel je ze ook vaak een stuk beter. Ik heb hier zelf nooit moeite mee en vind daarom dit glossje erg fijn.
02 On Your Gracile Tiptoe; mijn favoriete gloss van de drie. Een mooie koraal oranje tint, ook met zilveren shimmers in die ik zelf niet voel zitten. Goed gepigmenteerd kleurtje die bij erg lichte huidjes zoals ik heb super mooi staat.
En als laatste 03 Do A Floating Pirouette; ook een erg mooie maar iets meer sheer glossje met een duidelijke kleur. Ook deze bevat zilveren shimmers die ik niet voel zitten. Een mooie donker paarse aubergine tint die elke look een classy touch kan geven.
De glossjes vind ik zelf wel erg fijn, ookal ben ik eigenlijk meer een lipstick meisje. Elk glossje kostte me maar €1,79 per stuk, bevat 9ml per huls en gaat 2 jaar lang goed mee mits je het aanbrengt op schone lippen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Herontdekt: Essence Ballerina Backstage Lipglossjes.”

  1. Prachtige kleuren! Ik heb 2 van de glosjes, de lichte roze en de paarse en ik vind ze het heerlijk :D

    Liefs' xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//