DA Glam & Glitter polishes 101,104, 106, 108.

Een tijdje geleden kwam ik deze vier mooie glitter/shimmer lakjes tegen bij de DA en moest ik ze gewoonweg meenemen voor nog geen €3,00 per stuk.

De flesjes vind ik er wel leuk uit zien maar zijn niet erg handig in mijn stash; ze nemen best veel plaats in beslag omdat de onderkant erg bol is. Per flesje heb je wel aardig veel lak, 9ml wat 36 maanden lang houdbaar is. Verder hebben de lakjes geen namen maar alleen nummers wat ik eigenlijk wel jammer vind.

101 is een super glitterige zilveren lak die eigenlijk niet dekkend te krijgen is (pas na 4 lagen zie je geen nagel meer maar alleen een dikke laag glitters). Gezien dat het eigenlijk gewoon een glitter lak is en verder geen kleur heeft is deze lak perfect voor nail art.

104 is een beter dekkende rode/roze lak met goud, paars en roze shimmer in. De lak dekt in 2 laagjes en droogt redelijk snel.

106 is een kobalt blauwe lak met een paarse gloed en blauwe en paarse shimmer. De lak dekt net als 104 in ongeveer 2 laagjes.

108 is een hele goede dupe van het Essence lakje Choose Me! Maar heeft iets fijnere shimmer. Het is een zeegroene/blauwe tint met goude, groene en blauwe shimmer. Ook deze dekt in zo’n 2 laagjes.

Ondanks dat de lakjes redelijk wat shimmer/glitter bevatten is de lak wel makkelijk en snel van je nagels af te krijgen met een beetje nagellakremover!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “DA Glam & Glitter polishes 101,104, 106, 108.”

  1. Ik vind de lakken van da in het potje nooit zo bijzonder, maar op de nagels wauw!

  2. Wat een mooie kleuren zijn het, zelf heb ik eigenlijk bijna geen nagellak van DA in mijn stash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//