HEMA volumizing lipstick #06.

Zoals jullie allemaal wel weten heeft HEMA best een ruim assortiment lipsticks met onderandere volumizing lipsticks.
Volumizing lipsticks zorgen er voor dat je optisch wat vollere lippen krijgt vergeleken bij een gewone simpele lipstick. Ook zit aan deze lipsticks een subtiele glans die je natuurlijk intenser kunt maken met een transparante gloss of een gloss in de kleur van de gekozen lipstick. Zelf heb ik een mooie rode kleur (#6) gekozen waar je dus met een rode gloss nog extra overheen zou kunnen.

 De lipstick zelf zorgt inderdaad voor een wat vollere lippen, althans dat lijkt zo, en de lipstick heeft ook nog een mooi glansje. De lipstick doet dus wat hij belooft. Er zit verder geen vervelende geur aan de lipstick en hij heeft een nette normale grootte. De lipstick brengt ook lekker creamy aan wat ik zelf een pluspunt vind. Wat je kunt doen om te voorkomen dat je lippen “bloeden” is eerst je lippen te lijnen en op de vullen met een zelfde kleur lippotlood. Je zult met deze lipstick niet snel een matte look kunnen creëren, hiervoor kun je het beste alleen je lippen invullen met een eigen gekozen kleur lippotlood. 
Een passend lippotlood bij deze lipstick vind ik #19 die uit het HEMA lipliner assortiment komt. Dat is een rode kleur die net ietsjes lichter is dan de lipstick zelf maar wat geen gevolgen heeft voor de look of het aanbrengen van de lipstick. Wel wat een beetje tricky is met deze kleur lipstick is dat als je een foutje maakt je dit wat lastig weer weg kan krijgen, juist omdat de rode kleur erg gepigmenteerd is. Wel kun je bijvoorbeeld je lippen nog wat meer vorm geven door er met wat concealer langs te gaan waardoor je ook meteen kleine foutjes weg kunt werken.
De verpakking ziet er chique uit, een matte zwarte huls met een rode rand in het midden. Volgens mij verschilt het wel per kleur welke kleur de rand heeft zodat het duidelijker is welke kleur je in je handen hebt, maar dit weet ik niet helemaal zeker. 
 Dit product vind ik zeker wel aan te raden, ook als je kijkt naar de prijs en kwaliteit. Deze lipstick is verkrijgbaar in alle HEMA filialen voor ongeveer €2,50 tot €3,00.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “HEMA volumizing lipstick #06.”

  1. @Milou yups dat ben ik zelf ^^ wel een tijdje terug, twee jaar geleden alweer geloof ik.

  2. Het staat je echt schitterend :) Ik vind rode lipstick zo mooi, durf het zelf alleen niet goed te dragen. Die foto van je is zo mooi!

  3. @Silva rode lipstick is inderdaad wel een beetje tricky omdat je het niet altijd makkelijk kan dragen en omdat er verschillende tinten zijn, sommige wat meer oranje-rood en sommige meer roze-rood >.< maar voor iedereen is er op zich wel een rode kleur die mooi staat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//