Essence Denim Wanted 02; i love my jeans.

Het derde lakje die ik van deze LE van Essence gekocht had (voor maar €0,90!) is 02; i love my jeans. Ik had al eerder een artikel gepost over twee andere kleuren die ik van deze lijn had gekocht en kwam deze lak als laatste product in het LE schap *een paar maanden later* tegen.
De kwaliteit van deze lak is eigenlijk hetzelfde als van alle andere Essence lakjes en ben hier ook erg over te spreken, zeker als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding. En omdat ik dit lakje voor nog geen euro heb gekocht ben ik zeker blij dat ik hem nog zag staan gezien de ietwat glitterende donkergrijze/zwarte kleur.
 De kleur van het lakje doet me wel een beetje denken aan de Essence Metallics lak #05 Metal Battle maar de metallics lak heeft wat meer gekleurde glittertjes *gezien in zonlicht* dan de Denim Wanted lak.
Al met al een fijn lakje voor een erg klein prijsje. De LE is/was te koop bij verschillende Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Essence Denim Wanted 02; i love my jeans.”

  1. Wat een mooie kleur! Ik wilde die ook kopen, maar kocht toch een andere (de donerblauwe).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//