HEMA Jip & Janneke; zilverkleurige nagellak.

Een tijdje geleden was ik in de HEMA omdat ik speciaal hun chocoladeletters wilde hebben voor sinterklaas. Toen zag ik ook ineens dat het hele schap weer gevuld was met Jip en Janneke make-up en moest echt de twee lakjes en de twee lipglossjes hebben *van de glossjes en de andere lak komt ook nog een review!*
Ik pakte als eerste dit lakje omdat ik nog steeds een mooie goed dekkende zilveren lak wilde hebben en waagde een gokje met deze lak. Eerst dacht ik dat je, om de lak dekkend te krijgen, wel 4 coats nodig zou hebben maar ik zat helemaal verkeerd! Tot mijn echt enorm grote verbazing dekte deze lak in 1 laag al bijna helemaal.
Om het helemaal perfect dekkend te krijgen heb ik nog wel een extra tweede coat aangebracht maar echt veel had ik er niet voor nodig.
De lak zelf vind ik prima, niet te waterig of te stroperig en het kwastje heeft een normale dikte wat wel fijn werkt. De verpakking zelf doet me denken aan Catrice en Gosh lakjes maar natuurlijk staat er op de voorkant een afbeelding van Janneke.
Al met al, een erg fijne lak die me heeft verrast. De lakjes kosten €2,50 per stuk.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “HEMA Jip & Janneke; zilverkleurige nagellak.”

  1. Wat een mooie kleur! En wat goed dat ik zo goed dekt! Ik vind de verpakking zo schattig.

  2. Best een mooi kleurtje, zag hem ook maar was niet zeker of ik hem wilde kopen :-) Het is goed dat ik nu swatches ervan heb gezien ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//