Femketje’s Favourites; Lipbalm.

Ik had weer eens een ander ideetje om wekelijks of maandelijks over te schrijven voor mijn blog namelijk mijn favoriete kleuren, merken, smaken noem het maar op van verschillende soorten producten. Natuurlijk schrijf ik al een hoop review artikels over producten die ik erg fijn vind, maar iedereen heeft wel een aantal dezelfde soort producten maar in een andere kleur of met een andere textuur.
Deze eerste femketje’s favourites gaat over lipbalms. En ik kan je vertellen, ik heb er een HOOP.. In plaats van alle verschillende lipbalms te reviewen en swatchen kies ik er twee of drie uit en vertel jullie waarom dat mijn top 2 of top 3 is.
Uit de berg lipbalms die ik heb kan ik twee echt mijn über favorieten noemen:
1.       Labello’s… in alle soorten, kleuren, geuren en maten.
Ik denk dat iedereen wel eens een labello heeft gehad of nog steeds heeft. Mijn favo labello ever is de normale blauwe labello Classic. Labello’s zijn bij bijna elke drogist of supermarkt te krijgen en kosten rond de €2,00 a €3,00.
2.       Kruitvat huismerk lippenbalsems.. eigenlijk een soort van goedkopere labello’s.
Vooral de roze versie (rose genaamd) vind ik erg fijn. Ten eerste omdat de lipbalm je een mooie licht roze kleur geeft en er een lekker geurtje aan hangt. Ook claimt deze lipbalm waterproof te zijn en een beschermingsfactor van 6 te hebben. Niet mis voor een prijsje tussen de €1,00 en €2,00!
Welke lipbalms gebruiken jullie en welk is favoriet?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Femketje’s Favourites; Lipbalm.”

  1. Ik heb echt belachelijk gevoelige lippen dus ik heb jaren gezocht naar iets dat echt werkt (heb anders snel velletjes en korstjes enzo). Ik gebruike echt elke nacht Elizabeth Arden's Eight Hour Cream en heel af en toe overdag purol (de lipbalm variant) of Rosebud Salve (: Ik zweer echt bij m'n Eight Hour Cream! Als ik dat een nachtje niet gebruik zie ik eruit alsof ik in elkaar geslagen ben!

  2. Ik heb er een van Dr Swaab, maar hij is bijna op :( jammer want hij is erg fijn. Ik ga de volgende keer denk ik iets anders kopen, ik wil iets nieuws proberen :)

  3. @Laura purol is inderdaad goed spul, heb dat een tijdje gebruikt toen ik nog thuis woonde ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//