HEMA; Jip & Janekke lipgloss Fuchsia.

Een hele schattige, al dan niet de meest schattige lipgloss moet wel deze zijn van Jip & Janneke. Het is een redelijk fel kleurtje maar daar komt iedereen mee weg deze feestdagen.

De verpakking alleen al is super cute, zeker als je naar de dop kijkt waar allemaal kleine afbeeldingen van Jip, Janneke, Takkie en Siepie op staan. De huls is verder doorzichtig zodat je meteen kunt zien met welke kleur je te maken hebt. De applicator is een simpel sponsje, zoals je wel vaker zien bij lipgloss van HEMA.

De kleur zelf is een mooie felle roze (fuchsia) kleur met kleine goudkleurige glittertjes die een ietwat paarse gloed afgeven in natuurlijk licht. Deze glitters zijn niet overheersend als je de gloss op hebt.
De gloss zelf heeft een aparte maar herkenbare HEMA gloss geur en heeft een normale tot ietwat dikkere dikte en structuur. Wel wordt na een tijdje de gloss een beetje sticky maar dan weet je wel meteen dat je een nieuw laagje kunt aanbrengen.
Deze gloss is te koop bij HEMA filialen en kost €2,50.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “HEMA; Jip & Janekke lipgloss Fuchsia.”

  1. Ik draag echt heel weinig lipgloss, maar ik zou deze haast willen kopen om de verpakking! Zo schattig!

  2. Hij is prachtig! Heb 'm zelf ook, maar vind hem iets te waterig. Hij brengt daardoor niet gelijkmatig aan, helaas. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//