EOTD 17/12.

Een simpele everyday look waarbij je easy breezy van kleur kunt switchen, matchend met je kleding.

Gebruikte producten:
– Catrice Allround Concealer Palette, de lichtste kleur als oogschaduwbasis.
– Essence mono eyeshadow in #10 Hypnotic Blue.
– Essence lash & brow gel.
– GOSH trio eyeshadow in TR4; metallic rose, de lichtste witte kleur.
– Essence magic design mascara in 01; black.

Als eerste heb ik de lichtste kleur uit het concealer paletje genomen en op het hele bewegende ooglid aangebracht. Daarna heb ik op de buitenste ooghoeken en in de crease de blauwe essence mono oogschaduw opgetapped om een wat intensere kleur te krijgen. Ook heb ik deze kleur zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aangebracht op het onderste ooglid, tot ongeveer een derde tot de helft daarvan.

Met de lichte witte romige kleur in de trio oogschaduw van GOSH heb ik het midden van het bewegend ooglid, de binnenste ooghoeken en het binnenste gedeelte van het onderste ooglid (ook weer dicht tegen de wimperrand) waar ik was geëindigd met de blauwe kleur, opgetapped. Diezelfde kleur heb ik ook licht aangebracht onder het wenkbrauwbot als highlighter.

Om het af te maken heb ik alle wimpers voorzien van een diepzwarte mascara, je kunt er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de bovenste wimpers te doen, en heb ik met de wenkbrauwgel mijn wenkbrauwen iets geshaped en duidelijker gemaakt.

Je zou bij deze look een mooie licht roze gloss of transparante gloss kunnen dragen. Ik zou persoonlijk niet voor een al te donkere lipstick gaan omdat de ogen al redelijk opvallend zijn.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “EOTD 17/12.”

  1. Leuke look! Het is er eentje dat iedereen leuk staat en dat je kan aanpassen naar je eigen stijl. Zoals je zegt een ander kleurtje en je hebt een iets subtielere (of juist fellere) look. Cool! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//