Hema Blusher 01 Blush Light.

Eerst was ik nooit zo van de gezichtsmake-up zoals ook o.a. blushes maar de laatste tijd begin ik er meer en meer van te gebruiken. Mijn favoriete blush was altijd 301 van MNY maar ik ben bang dat deze Hema blush de eerste plaats in gaat pikken.

De blush zelf heeft een mooie vrouwelijke peachy tint met fijne shimmer in. De blush is goed gepigmenteerd, blend fijn maar is ook goed op te bouwen voor een opvallender effect. Deze blush is ook goed te gebruiken als licht gekleurde highlighter mits je goed blend.

Deze blush is voor alle huidskleuren goed te gebruiken, ook voor de erg lichte huidjes zoals de mijne! De prijs van de blush is budget, zeker als je kijkt naar de hoeveelheid product je krijgt. De kosten: €5,50 per stuk (9 gram product) wat anderhalve maand goed houdbaar is, volgens de verpakking althans!

Ik vind het een super mooie en ook erg draagbare blush. Ik weet alleen niet of deze nog overal zo makkelijk te krijgen is. Zelf heb ik deze in Terneuzen moeten halen, het was de allerlaatste blush daar. En in Vlissingen word deze niet meer bijgevuld (in ieder geval tot een week geleden niet). Wel heb ik hem in andere steden nog wel gewoon zien liggen dus als je geluk hebt kun je hem nog wel makkelijk scoren.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Hema Blusher 01 Blush Light.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//