Hema Arabic Blush 01 – Xmas 2013.

Eind vorige maand vierde ik eindelijk mijn verjaardag *wat eigenlijk 6 oktober al was* en werd ik overspoeld met mooie nieuwe producten waaronder deze pretty Hema blush uit de kerstcollectie van dit jaar. Ik heb al 2 andere blushes van vorige jaren dus deze past precies in mijn blush stash!

DSC_5318 copy DSC_5319 copyIkzelf heb nummer 01, wat een ietwat gouden peachy shimmery tint is. In het zonnetje lijkt de blush zelfs helemaal goud! De pigmentatie vind ik prima, niet overweldigend goed maar ook zeker niet slecht. De blush zelf is lekker zacht en blend daarom erg snel en makkelijk. Omdat de pigmentatie niet too much is, is deze tint perfect geschikt voor de meest bleke huidjes onder ons.

DSC_5320 copyDe blush bevat 9 gram product en kost €6,50 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Hema Arabic Blush 01 – Xmas 2013.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//