Happy New Year!

Ola lieve lezers,

Via deze blogpost wil ik jullie allemaal een spetterend goed en mooi 2013 wensen :3

tumblr_mf274jJTwK1rimcbeo1_500_largeVandaag is de dag dat we 2012 afsluiten en massaal aan de oliebollen en appelbeignets gaan *nomnomnommm!* en we samen aftellen naar het begin van het nieuwe jaar.

2012 is voor veel mensen financieel gezien een moeilijk jaar geweest maar ik denk ook dat hierdoor een hoop leuke en goede dingen van dit jaar vergeten zijn. Ook zou de wereld vergaan, ik zit hier btw toch nogsteeds in mijn knusse huisje dus die lui lullen ook maar een eind in de rondte.

Volgend jaar hebben we weer gewoon een heel jaar om alles te doen wat je altijd al had willen doen, met veel kansen en mislukkingen maar zo is het leven nu eenmaal. Van stomme fouten en mislukte dingen kun je alleen maar leren en nieuwe ideëen opdoen!

Keep Faith & Make 2013 Count!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Happy New Year!”

  1. Mooi gezegd! 2012 was voor mij een minder leuk jaar. Het begon leuk (op 1-10-2012 ging mijn blog van start!) maar liep minder leuk af (ruzie met beste vriendinnen). Maar that’s life.

    Ik wens jullie allemaal een fijn en gezond 2013!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//