Get To Know Femketje; December 2012.

Ola lieve lezers!

Vandaag is het alweer de laatste dag van 2012, en oh my doodles wat is dit jaar voorbij gevlogen zeg! Vandaag in deze get to know femketje dus ook de laatste paar foto’s die ik deze laatste maand van 2012 gemaakt heb. Erg random allemaal maar altijd leuk om te delen :3

IMAG7581 copy

Als eerste kreeg ik deze maand een awesome kameel van mijn baas die, wanneer je op z’n buik drukt, 1 of ander arabisch liedje zingt. Ik heb ‘m Ishmaël genoemd. Te funny voor woorden en m’n katten zijn er gek op! Long story short; mijn baas was op vakantie geweest naar Egypte en ze had voor de hele ‘jongere garde’ zo’n kameel meegenomen XD

IMAG7582 copy

Begin deze maand was een beetje crappy begonnen: een dikke week lang last van blaasontsteking. Hallo cranberrysap!

IMAG7583 copy

Het was al super lang geleden dat ik pannekoeken had gegeten, laat staan gemaakt. Het werd dus hoog tijd om ze weer eens te maken :3

IMAG7584 copy

Deze chocoladeletter kreeg ik van m’n werk, en omg die was lekker romig!

 

IMAG7599 copy

Wanneer ik mijn kwasten was in de badkamer komt Timmi er altijd gezellig even bij :3

IMAG7637 copy

Bij Sanne van wearefashion.nl won ik deze awesome goodiebag-inhoud! Dat Sephora palette was een instant favourite!

IMAG7707 copy

Kaarsjes branden was deze maand iets wat ik iedere avond deed. De katten waren gelukkig snugger genoeg om niet op tafel te springen als de kaarsen aan waren en er zijn geen rare andere ongelukjes gebeurt.

IMAG7755 copy

Het Sephora palette is al goed in gebruik!

IMAG7794 copyKerst stond weer voor de deur. Ik kreeg deze maand deze super schattige sneeuwpop snowglobe. Je kunt ‘m zelfs aan de onderkant opwinden zodat het welbekende jingle bells liedje afspeeld.

Tot zover mijn maand. Hoe is december bij jullie verlopen? In ieder geval alvast een super duper happy new year gewenst!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Get To Know Femketje; December 2012.”

  1. Haha, die kameel is echt leuk! En die foto met Timmi en je kwasten is zooo schattig!!! =D Dat vind ik zo leuk aan katten, ze moeten hoe dan ook altijd bij je zijn. En dat palette van Sephora is gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//