GOSH Oogschaduwtrio 18 Golden Sea.

Een hele tijd geleden alweer had ik een aantal dingetjes van GOSH gekocht met 50% korting omdat deze uit het assortiment gingen. Een van die dingen was dit mooie oogschaduwpaletje met 3 mooie blauw/groenige en witte tinten. 


De oogschaduws zelf zijn erg zacht en kunnen soms wat brokkelen en fallout veroorzaken tijdens het gebruik maar dit is makkelijk weg te halen met een stukje tape of een fan-brush. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en blenden bij gebruik erg mooi op in elkaar, ook in combinatie met andere merken oogschaduw blenden deze alsnog erg goed en mooi. 
Aan de ene kant vind ik het wel jammer dat deze uit het assortiment is gegaan, maar aan de andere kant zijn er ook nog een aantal erg mooie andere trio’s voor terug gekomen. Als je deze trio nog in een uitverkoop bak ziet liggen voor de helft van de prijs (of misschien wel minder) kan ik je het zeker aanraden om deze mee te nemen!
Al met al, een erg fijn en mooi trio die mij toendertijd maar zo’n  €5,00 gekost heeft.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “GOSH Oogschaduwtrio 18 Golden Sea.”

 1. ik heb die laatst ook gekocht voor 5 euro ofzo
  de kleuren zijn erg mooi!

 2. Ik heb hem ook maar hij is helemaal niet goed gepigmenteerd en zelfs hard. :S Wist niet dat er zoveel verschil in kon zitten. :O

 3. Ik vind de trio van Gosh niet zo goed gepigment als ik de tester swatches of misschien omdat zonder base/primer oogschaduw
  Maar hier zie ik echt mooi kleuren

 4. I'm sad we don't have Gosh anymore. :( I really loved couple of their products.
  Blue eyeshadows don't look so hot on me, but trio is very pretty to look at. :D

 5. ik heb vorige keer 2 andere gekocht 1 voor 4,75 en 1 voor 1 euro vind het echt leuke palletjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//