Catrice Papagena Blush Sticks.

Zo’n anderhalve week geleden was ik eventjes in kruidvat aan het rondsnuffelen en toen kwam ik deze 2 laatste blushsticks tegen van de nieuw LE papagena. Ik moest en zou sowieso de oranje tint hebben (mijn favoriete blush kleur!) en kon het eigenlijk niet laten om die laatste roze daar zo eenzaam te laten staan.
C01 Tigerlily is een mooie oranje/coral kleur die echt perfect staat op lichte huidskleur en dus perfect is voor  blondines. Maar natuurlijk kan iedereen met welke kleur haar of huidskleur dan ook, deze stick dragen.
C02 Bird Of Paradise is een mooie felle roze kleur die eigenlijk net iets TE roze is voor mijn huid waardoor het al snel lijkt alsof ik 5km gerend heb als ik deze draag. Gelukkig zijn deze sticks snel en makkelijk te blenden waardoor deze alsnog draagbaar is zonder clowns-effect te krijgen.

De sticks zelf zijn aardig zacht maar brengen wel mooi aan, misschien wat sheer voor sommige maar de stick is ook makkelijk op te bouwen om een meer felle en dekkende kleur te krijgen. Ook hebben de sticks een apart maar geen akelig geurtje, ik vind het eigenlijk wel lekker ruiken! De sticks geven, bij mij in ieder geval, snel een natuurlijk effect maar ze blijven jammer genoeg niet erg lang zitten. Voor een meer long-lasting resultaat kun je altijd nog met een beetje poeder of blush in dezelfde tint, over deze aangebrachte stick blush gaan. Op die manier ‘set’ je de kleur en blijft deze langer fel en zichtbaar op je huid.
Per stuk kosten deze blush sticks €3,40 en zijn te koop bij de meeste Kruidvat filialen (zolang de LE geldig is en de voorraad strekt!). De sticks gaan na de eerste keer openen 24 maanden mee.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Catrice Papagena Blush Sticks.”

  1. Ze zijn helaas te licht voor mijn huid, ze geven te weinig af. Ook zijn ze te vettig voor mij :(

  2. Jammer dat ze niet zoveel kleur afgeven! Maar goed, de kleuren op zich zijn wel mooi. :)

  3. De Kruitvat bij ons in de stad is al geplunderd. Jammer want ik houd ook zo van die oranje/coral kleurige blushes. Maar goed, als ze niet zo lang blijven zitten dan ben ik al wat minder teleurgesteld. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//