GOSH Eyeshadowtrio 20 Tropic Fever.

Een maand of 3 geleden had ik een aantal van deze GOSH trio’s gekocht en vooral deze vond ik er uit springen qua kleur en pigmentatie.

Dit trio heeft dus 3 erg mooie felle tinten die ook erg goed gepigmenteerd zijn (beter dan de trio’s uit het oudere assortiment waar ik er ook een aantal van in mijn stash heb rondhangen). Je hebt niet veel product nodig om een mooie egale dekking te krijgen en de kleuren blenden erg fijn in en met elkaar.

De verpakking vind ik wel okay, niet slecht maar ook niet super goed. Vind wel dat het openen van de trio’s makkelijker gaat vergeleken bij de oude verpakkingen. Ook is de verpakking smaller geworden maar heb je wel dezelfde hoeveelheid product per trio wat je alleen maar ruimte bespaard in je stash!

Al met al, ik ben er erg tevreden over en voor €9,49 per stuk vind ik het een redelijk goed product met een aardig prijskaartje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “GOSH Eyeshadowtrio 20 Tropic Fever.”

  1. Ik heb de deze ook, ik vind hem super! Maar nu ligt hij helemaal vanonder omdat het meer zomerkleuren zijn vind k

  2. Ik heb die toevallig ook liggen. Het pigment is inderdaad best goed. Leuk om looks mee te maken :D

  3. Mooie kleuren zeg! Ik vind ze ietsjes te duur, maar als de kwaliteit nu beter is dan vroeger vind ik het wel weer kunnen qua prijs :-)

  4. Wauw echt mooie kleurtjes! Maar ik denk dat het bij mij niet zou staan en te fel is :P.

    Liefs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//