Catrice 470 Snow Motion!

Een hele tijd geleden alweer had ik mijn aller beste witte lak opgemaakt, geen druppel kwam er meer uit en als nagellak addict is een perfecte witte lak toch echt een vereiste!

Toen kwam ik deze lak tegen van Catrice en had niet verwacht dat ik deze eigenlijk nog beter zou vinden dan mijn oude vertrouwde witte Essence lakje die al lang niet meer te krijgen is.
Dit lakje kostte me maar €2,49 en bevat maar liefst 10ml, (meer dan mijn oude lak die maar 7 of 8 ml had). De verpakking en het kwastje is zoals ik gewend ben van Catrice, werkt fijn en lakt niet streperig. De lak zelf dekt in ongeveer 1 dikke laag of 2 dunnere laagjes. Zelf ga ik altijd voor de 2 dunnere laagjes, zo maak je de droogtijd wat korter als je haast hebt en beschadig je de lak zelf ook niet zo snel.

Zeker weten een fijne lak die ook erg handig is voor nail art!
x femketje
  

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice 470 Snow Motion!”

  1. Ik heb hem ook, maar vind hem niet echt dekkend. Voor een mooie dekkende witte nagellak gaat mijn voorkeur uit naar eentje uit de 2B collectie.

  2. Ik zou dit niet snel als een gewoon lakje dragen, maar voor nail art is hij erg makkelijk!

  3. Fijn dat je tevreden bent over dit lakje. Ik ben er minder over te spreken. Ik vond het niet zo'n fijn en dekkend lakje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//