Gewonnen Goodies.

Even snel zoals beloof een overzichtje met alle goodies die ik de afgelopen maand gewonnen heb. Ik heb nog nooit zoveel geluk in 1 maand gehad en heb ook echt VEEL non-stop in twee weken gewonnen. Zoals ik al in een eerder filmpje verteld heb, heb ik het volgende gewonnen:
Ten eerste had ik 3 gezichtsmaskertjes gewonnen via lovethatmakeup waar ik een tijdje later ook een Kneipp pakketje bij won met twee producten van de nieuwe Fata Morgana lijn!
Toen heb ik ook via twitter 3 hele leuke knallend kleurige lakjes gewonnen via @Flopzak
Diezelfde week had ik ook nog 1 van de 2 lipsticks gewonnen bij Ilja en ik kan vast verklappen dat het echt 1 van mijn favoriete lipsticks tot nu toe is!
Ook had ik nog een cute-ass verassingspakketje gewonnen, ook via twitter, bij @cuteismyname

Als 1 na laatste heb ik ook nog TWEE polaroid zonnebrillen gewonnen, beide via twitter, bij @xXCannaBitchXx  en @Polaroid_sun . Ik weet nog niet of het dezelfde brillen zijn omdat ik ze nog niet allebei binnen heb, wel weet ik dat het beide dames modellen zijn. Als het dezelfde zijn kan ik 1 natuurlijk als prijs voor een winactie doen!
En dan als laatste; afgelopen vrijdag heb ik nog een super cute-ass Kimmidolls prijsje gewonnen (wat nog een verassing is welke prijs ik heb van de 3) bij curvacious.nl  .
Van alle producten komen nog reviews, swatches en ga zo maar door. Ik heb nog niet alles binnen gekregen en zal dus ook alles gewoon op volgorde van dit lijstje en binnenkomst reviewen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Gewonnen Goodies.”

  1. Wooot. Je hebt echt enorm veel gewonnen. Dit is volgens mij een goed begin voor jou 2011 haha. ;D

  2. Wat een leuke dingen heb je allemaal gewonnen :D Nog veel plezier ermee! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//