Femketjes Favourites: Mascara.

Mascara is 1 van de weinige dingen die ik vaker in het dagelijks leven gebruik. Zoals jullie weten draag ik amper make-up als ik naar school ga of werk maar de kans is wel ietsje groter om me met wat mascara te zien lopen. Vandaar vandaag mijn top 3 favoriete mascara’s.
1.       Chanel Inimitable Intense.
Als er Chanel op staat ga je er al gauw van uit dat het wel goed zou moeten zijn. Deze mascara is dat zeker. De prijs is zeker niet budget maar iedereen mag wel eens een duurder product voor zijn/haar stash aanschaffen. (‘als je jezelf niet kietelt doet niemand het’ waren altijd de wijze woorden van mijn mams).
2.       Essence all eyes on me mascara in 03 deep purple.
Een ietwat minder draagbare mascara voor sommigen gezien de kleur maar ik trek me daar toch nooit iets van aan. Deze mascara is zo ontzettend budgetproof maar zo ontzettend fijn dat deze bijna op nummer 1 kwam te staan in mijn top 3.
3.       Da Curly mascara in extra black.
Een erg fijne (maar redelijk snel drogende) mascara die de krul in je wimpers extra lang behoud na het krullen. Je hoeft dus niet altijd een waterproof mascara te gebruiken wil je je krul langer houden, deze mascara doet het net zo goed! Het is een soort van budgetmascara, ietsjes duurder dan Essence maar alsnog niet erg duur. 
 
Wat zijn jullie favo mascara’s? Laat het me weten!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Femketjes Favourites: Mascara.”

 1. Mijn favoriete mascara is define-a-lash van maybelline! Leuke blog heb je trouwens, I follow you! X

 2. Die mascara van Chanel heb ik ook gehad. Het is idd een fijne mascara, separeert prime me wimpers, maar ik wil altijd dat mascara me wimpers dikker maakt… dat doet me favo mascara van L'oreal wel! :)

 3. Die mascara van essence heb ik ook, maar dan in het bruin. Ik vind m heel fijn, alleen de kleur bruin is te licht voor me. Die paarse lijkt me wel leuk eigenlijk !

  Oh ja, en ik heb je getagd!

 4. Leuk! Die mascara van Chanel lijkt me wel wat, maar ik heb al een fijne mascara: Maybelline The Colossal :) Maybelline is echt mijn favoriete merk als het gaat om mascara's!

 5. Ah, die van Chanel heb ik ook, is inderdaad een fijne :D

  Heb je trouwens getagged op mijn blog met de stylish blogger award =D

 6. Die van Chanel is ook fijn ja!
  Maybelline The Colossal vind ik heel erg fijn al vind ik dat die me wimpers wel een beetje klonterig maakte
  maar nu is mijn favoriet Collistar infinito :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//