Get To Know Femketje; November 2013.

November was best een bewogen maand met een enorme verhuizing, veel geregel en drukte op het werk en de blog :3 Klaar voor een enorme rits personal foto’s? Here we go!

1382306_555266777874948_1288242739_n1 november was de dag dat we eindelijk de sleutel van ons nieuwe en aller eerste koophuis kregen!

02De verhuizing begon en zo ook de vele tripjes naar alle bouwmarkten. Stiekem gaat er enorm veel geld in zitten om je huis een beetje netjes aan te kleden.

03De katten waren het er allemaal maar niet mee eens en hebben zich pas na 3 dagen op zolder te hebben gebivakkeerd laten zien en wat gegeten. Gelukkig zijn ze het nu wel al voor het grootste gedeelte gewent!

04Na een weekendje in ons huis kwam de lieve Melissa *mijn sweet ass vriendinnetje en oud C&A collega* langs met een enorm groot welkomspakket :3 Thanks girl!

05Het is Roy gelukt om ‘macaroni a la mams’ perfect na te maken. Respect want niemand is het ooit gelukt zo dichtbij de smaak van mijn mams’ macaroni te komen.

06Uhmm, tja.. Mijn nagellak na de verhuizing. Nog steeds is niet alles netjes uitgezocht en gesorteerd maar dat komt pas wanneer ik er twee nieuwe helmer kastjes bij heb.

08Het zelfde geld voor mijn massive verhuisdoos vol make-up….

10Ik werk pretty much fulltime nu met 2 vrije dagen los van elkaar in een week. Dat betekent dat ik het beste uit een luie zondag moet halen wat maar kan. Tijd voor cosy kerstsokken en een warme bak thee.

07Halfverwege de maand werd mijn mams alweer 59 en dat werd gevierd met veel lekker eten en drukte thuis bij m’n ouders.

111 van de vergeten FOTD’s… ben nog steeds gek op dat sleek palette waarmee ik de look maakte!

12Veel lekker eten deze maand want veel en hard werken maakt hongerig.

13Ik heb aardig wat vreemde eetgewoontes, hierboven weer 1tje: mayo bij nasi.

14Hutspot is toch wel mijn favoriete stamppot :3

15En toen werd ik wakker met enorme maagkrampen en heb ik zitten kotsen like crazy >.< Gelukkig was de misselijkheid met 1 dag thuis zitten en een dag werken over… no fun! Gelukkig had ik wel gezelschap toen ik die ene dag ziek op bed lag.

16Gelukkig heb ik ondanks alle drukte nog wel wat nieuwe FOTD’s kunnen schieten op een aantal vrije dagen. Timmi is echt een stalker kitty op die trap :3

17Er is niks leukers dan de nieuwe afleveringen van American Horror Story seizoen 3! Gotta love Evan Peters <3

18Fun tijdens test shots voor een FOTD XD

19Roy wilde een grote kamerplant. Uiteindelijk hebben we er in die hele intratuin geen 1 naar onze smaak gevonden. Wel zag ik een lading te schattige konijntjes en prachtige kerstspullen!

20Nog een vergeten FOTD, shame on me, serieus!

21Deze prachtige kerst collectie van china glaze was al binnen 5 dagen binnen ร– super snelle verzending en dat vanuit de VS!

22Tjappi in mijn nog rommelige beautyroom :3

23Eindelijk was het zo ver: na bijna 2 maanden m’n verjaardag gevierd. Inclusief housewarming party voor vrienden en familie ^^

24Ook mijn lieve pleegschoonpaps kwam nog een home made delish slagroomtaart brengen!

25Ook van Roy had ik nog geen echt verjaardagscadeau gehad. Ik heb echt 10 keer staan loeren naar deze lovely schilderijtjes en ik heb ze uiteindelijk beide van Roy gekregen :3 Ze staan zo mooi bij m’n roze muren in m’n beautyroom!

Hoe was jullie maand november?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Get To Know Femketje; November 2013.”

  1. Wow al je make-up en nagellak! Je kan er bijna een winkel mee beginnen haha ;) Die vergeten FOTD is prachtig!

  2. Succes en veel liefde in je nieuwe huis. Wat een nagellak heb jij zeg, en erg mooie katten leuke foto’s.
    Waar bestel jij je china glaze in de VS als ik aan het zoeken ben loop ik altijd tegen het geen chipping naar Hollande aan:(

  3. Ow Wauw! Wat een zware maand heb jij gehad! Maar je hebt er wel veel toffe foto’s van gemaakt! Mijn maand November bestond eigenlijk alleen uit onze vakantie in USA. Op 20 November kwamen we thuis en dan is het uitpakken, opruimen en vooral heel erg veel uitrusten (en eigenlijk weer toe zijn aan vakantie ;)) Maar ik ben erg benieuwd naar hoe je beautykamertje gaat worden! Veel plezier nog met Ikea shoppen en de rest van je huisje :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//