Catrice 44 Mermaid My Day.

Catrice heeft zo veel mooie lakjes en het zal je verbazen maar ik had ze nog niet allemaal! Zo nam ik laatst deze lak mee in de kleur 44 Mermaid My Day. Okay, ik had wel al zo’n soort tint in mijn stash, maar zoals alle andere nagellak-addicts wel zullen herkennen: hij was toch weer net ietsjes anders dan de lakjes die ik al had.

DSC_5016 copyDe lak heeft een mooie teal blauwgroenige shimmery tint die me inderdaad wel aan de staart van een zeemeermin doet denken. Blauwgroenige lakjes zijn altijd wel mooi, maar super favoriet zijn ze bij mij niet. Toch moet ik zeggen dat deze lak mijn hart wel een beetje veroverd heeft door de pretty shimmer. De lak dekt trouwens perfect met maar 2 laagjes en heeft een normale droogtijd. Niet erg lang maar ook niet erg kort, een minuut of 10 met 2 laagjes is okay, alleen moet de lak altijd nog wel een paar uurtjes uitharden!

Deze lak bevat zoals alle Catrice lakjes 10ml en kost €2,99 per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice 44 Mermaid My Day.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//