Get To Know Femketje; 1-15 Juli 2014.

Juli is alweer half voorbij en ik moet zeggen dat ik niet kan wachten tot het augustus is. Heb erg veel drukke dagen en vooral lange weken door het vele werken, maar it will pay off, we komen zo steeds een stukje dichterbij een nieuwe bank en nieuw bed ;)

15 nieuwe lovely Sinful Colors lakjes. Dit merk is echt een instant favoriet geworden hier in huize femketje.

2De tijd gaat snel: deze was alweer uit oktober 2012!

3Lieve post van Leonie!

4Tjappi, the always charming kitty.

5VS body spray gescoord bij Etos :3

6Het is alweer een tijd geleden sinds mijn lovely friends en ik een film en freet avondje hadden, maar een nieuwe zit wel in de planning :3 BFF’s for life hierzo!

7FOTD en natuurlijk kan Timmi niet ontbreken :3

8Nieuwe collectie van Essence gescoord :D klik HIER voor het artikel over de lakjes en HIER voor de highlighter :3

9Roy had echt heerlijk gekookt :D Hij is daar zo veel beter in dan ik en hij doet het ook veel liever ^^ Ik kan het wel, maar heb er zo’n schurfthekel aan :’) I’d rather just eat than cook!

10Lange tijd wisten we niet of de fruitboom in de tuin nu een pruimenboom was of totaal iets anders. Mijn pleeg-schoonmams heeft het uitgezocht en uiteindelijk is het toch een kerspruimen boom. Nog nooit van gehoord maar lekkere pruimen tot the max!

11Roy kreeg het op zijn heupen en zeurde al een half jaar om een nieuwe TV. Vakantiegeld was ook hier eindelijk gearriveerd en aangezien we het toch nog niet eens konden worden over een nieuwe bank besloten we maar een nieuwe TV te scoren. De oude hebben we echt al forever en werkt nog prima, maar deze is een shitload groter en scherper :D Nu hebben we de oude TV voor boven :3

12De dag des onheils: Nederland verloor tegen Argentinië maar de ochtend daarvoor had ik wel 3 leuke sieraden(sets)  gescoord, elk voor maar 1 euro per stuk bij C&A :3

13HOLLAND! :D Ik heb gesupport tot het bittere einde!

14We zaten er klaar voor, ik make-up loos en Roy als zonnetje onherkenbaar want hij vond de foto te ernstig >.< We waren beide super moe en karig van de lange werkdag maar ach, ik kon in ieder geval wel lekker slapen na die dramatische wedstrijd XD

15Alweer heel wat jaartjes terug in 2010!

16Heel excited een nieuwe FOTD aan het schieten, kom je er pas na de hele shoot achter dat je vergeten bent mascara aan te brengen :’)

17De lekkerste ijsjes ever!

18Afgelopen zaterdag gingen Roy en ik meteen na mijn werk door naar mijn ouders, waar we een surprise gourmet hadden (nog voor Roy’s bday vorige maand :3).

19Deze hele set geef ik weg aan 1 van mijn lieve lezers! Ook is er nog een Too Faced dupe palette te winnen! :D

20Oldie but goodie uit januari 2011!

21Nieuwste oftewel laatst online gekomen FOTD :) Heel simpel maar leuk te combineren met verschillende kleuren!

1Gisteren nog even snel in het zwembad in de tuin gesprongen en mijn nieuwe bikini ingewerkt :3

Hoe is de eerste helft van juli bij jullie verlopen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 Juli 2014.”

 1. Heeeeel erg leuk artikel! Van die tv gaan jullie nog zeker genieten, maar het zal wel wennen zijn na eerst zo’n andere gebruikt te hebben en opeens zo’n huge tv. Had ik zelf ook.

  De link bij highlighter doet het niet :$
  Dat was mijn enige puntje verder superleuk artikel!

  Xox

 2. Mars ijs is ZO lekker! Leuk om te zien, al die foto’s! Handig zo’n kerspruimenboom, ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het klinkt lekker. En jullie vloertegels lijken verdacht veel op die van ons ;)

 3. all the time i used to read smaller content that as well clear
  their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at this time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//