Action Budget Tip: Max & More Oogschaduw Paletjes Voor €0,79!

Het nieuws gaat als een lopend vuurtje over deze bij de Action te krijgen Max & More oogschaduw paletjes voor maar €0,79 per stuk. Ook ik kon niet anders dan na alle goede verhalen ze ook te scoren voor een prikkie. Ik heb er 4, de ik geloof 5e en laatste voor bruine ogen heb ik niet meer kunnen vinden, bummers! Toch review ik alvast de andere 4, namelijk de nude eyes, smokey eyes, blue eyes en green eyes paletjes.

DSC_7654DSC_76564 paletjes voor bij elkaar nog geen eens 4 euro! SCORE :D

De verpakking is wel erg minimaal maar stevig genoeg om er voor te zorgen dat de make-up niet zomaar breekt of beschadigd. Het paletje zelf bevat 10gram product. De pans zijn redelijk groot en er zit ook nog een sponsapplicatortje bij. Sommige mensen zweren daar bij maar doe mij maar gewoon een fijne oogschaduw kwast met haartjes. Het merk test trouwens niet op dieren en dat is voor mij al een groot pluspunt naast alle andere pro’s!

DSC_7657 DSC_7659Het green eyes paletje bevat mooie roze en peachy achtige tinten met daarnaast een berg nude kleurtjes, perfect voor een wat minder heavy dagelijkse look.

DSC_7660Het paletje voor blauwe ogen bevat vooral groene tinten en de bovenste rij weer redelijk draagbare nude tinten met een gouden shimmer in.

DSC_7661Het nude eyes paletje is voor de meeste dames misschien niet gepigmenteerd genoeg, zeker de bovenste rij is erg zacht en licht van kleur. Maar daardoor voor mij wel weer erg goed te gebruiken als highlight kleur. De onderste rij heeft prachtige bruine tinten die zowel matte als shimmery zijn.

DSC_7662Het laatste palette wat ik meenam is het smokey eyes palette wat vooral veel grijze en wat meer grauwe tinten bevat. De bovenste tijd is weer wat minder opvallend dan de onderste maar again, weer erg handig als highlight kleuren!

De paletjes hebben me erg verrast, zeker als je kijkt naar de ontzettend lage prijs van 0,79! Het nude eye paletje is ietsjes minder qua pigment maar ook weer niet super slecht te noemen. De schaduws zijn niet super brokkelig en werken verder fijn en blenden goed in elkaar over. Het zijn mooie paletjes met kleuren waar iedereen wat mee kan. Ik zeg: scoren die handel!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Action Budget Tip: Max & More Oogschaduw Paletjes Voor €0,79!”

  1. Wauw zijn ze dus beter dan verwacht? Dat zou je niet zeggen voor die prijs. Bij ons gaan ze ook knetterhard dus ik ga proberen ze te bemachtigen!

    Leuk artikel xx

  2. Ik heb die voor blue eyes! Had er eigenlijk meer mee moeten nemen, voor dat geld.. Maar de anderen vond ik er niet zo spectaculair uitzien eerlijk gezegd. Wel goede pigmentatie zeg!

  3. Ik heb een weekje terug 2 paletten meegenomen. Moeten nog wel getest worden maar wat ik nu zie vallen ze absoluut goed, zeker voor de prijs.

  4. Die groene tinten vind ik heel mooi, maar denk dat als ik hem koop ik hem toch zelden gebruik dus ga het maar niet doen maar ze vallen niet tegen!

  5. Wouw! Denk dat ik van de week maar is langs de action hier moet gaan. Ziet er wel goed uit. En voor dat geld, kan ik het ook niet laten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//