FOTD 19/12; Smokey Xmas Look.

DSC_5200 copy FOTD 19dec2013 small

*Klik op de foto voor een grotere afbeelding*

Toen ik deze FOTD met mijn oude vertrouwde Nikon’tje schoot scheen de zon! Lange tijd had ik geen zon gezien want het was continu bewolkt, of ik was aan het werk waar het daglicht letterlijk niet komt XD Met de feestdagen hou ik wel van de wat zwaardere en donkerdere ooglooks met een basic foundation of bb cream en rustige naakte lippen ^^

Gebruikte producten:
– Miss Sporty BB cream.
– Essence translucent setting powder.
– Gosh primer.
– Sephora medium shopping bag palette.
– Catrice Candy Shock LE highlighter.
– Rimmel Retro Glam mascara.
– Essence liquid liner.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “FOTD 19/12; Smokey Xmas Look.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//