FOTD 18/10; Freaky Clown *Halloween Look*.

DSC_8627 copy cropped smallHalloween is denk ik wel mijn favoriete tijd van het jaar wat betreft los kunnen gaan met make-up en andere ongein. Zo maakte ik vorig jaar al 4 Halloween looks met o.a. een sugar skull, zeemeermin look, een scary killer doll en een beaten & hung up look. Dit jaar probeer ik er ook weer zo’n 3 a 4 te doen en vandaag de allereerste: Freaky Clown!

Gebruikte producten:
Essence eyeshadow base.
– ELF luxe paletje.
Zwart en rood BIC oogpotlood.
Miss Sporty liquid lipstick in Full Red.
NYC mascara.

De look is eigenlijk heel simpel te maken. Je gebruikt twee creamy oogpotloden voor de strepen, stippen en lippen. Met de rode kleur heb ik net buiten mijn natuurlijke lip lijn getekend en bij de mondhoeken de rode kleur een stukje doorgetrokken en geblend. Eigenlijk had ik al een basic ooglook en vanuit daar de freaky clowns look gemaakt met de potloodjes. Je hoeft niet perse eerst een normale look te maken, maar ik zou wel met een donkerbruine of een donkergrijze oogschaduw over de oogleden gaan, zodat je oogpotlood wel ietwat houvast heeft en niet all over the place smudged. Het is vooral een met vingers blend werkje om alles nogal rauwe randjes te geven. Als laatste had ik over de lippen nog een shiny rode liquid lipstick aangebracht om het nog net wat meer aandacht te geven in de algehele look.

Een Halloween look hoeft niet altijd lang te duren of moeilijk te zijn. Met een paar basic producten kom je vaak al een heel eind. Zolang je in een freaky clowns mood bent, je wat oude donkere outfit aantrekt (of gewoon een clowns pak) en als een weirdo rondloopt met een oud bot mes ben je klaar voor Halloween. Je kunt ook altijd nog gekleurde lenzen in doen met een rode of juist witte kleur om de look helemaal eng te maken ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “FOTD 18/10; Freaky Clown *Halloween Look*.”

  1. Haha, ik vind het echt supervet geworden! Ziet er goed uit, vooral je ogen, maar ook hoe je je neus hebt meegenomen, maar ook de mond. Tof Fem!

  2. Ik snap wel waarom er zoveel mensen bang zijn van clowns. Je ziet er echt eng uit :-p Maar heel gaaf gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//