FOTD 16/12; Pin Up Glam Xmas!

DSC_9385 copy small

Kerst staat letterlijk te trappelen voor de deur dus besloot ik nog een simpele kerstlook te maken met mijn naked 3 palette, een strakke winged liner en een paarsige budgetproof lipstick uit de Come To Town Essence collectie!

Oh en btw: ik heb voor deze foto’s mijn nieuwe softboxen uitgeprobeerd :D Het was een first try dus ben benieuwd wat jullie van het effect vinden! Sinds kort heb ik wel mijn beauty room weer even veranderd, de volgende FOTD’s zullen dus met een andere achtergrond zijn ;)

DSC_9362 copy small

Gebruikte producten:
Essence primer.
UD Naked 3 palette.
Catrice liquid liner (LE).
Astor mascara.
– Essence lash glue.
– 2 stukjes BPS nepwimper.
ELF foundation.
NYX concealer.
Catrice blush.
Essence highlighter.
– Essence lipstick (xmas 2014 LE).

DSC_9367 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “FOTD 16/12; Pin Up Glam Xmas!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//