Femketje’s New Phone.

Ola lieve lezers!

Dit keer een heel ander soort artikel dan dat jullie van me gewend zijn, namelijk over mijn nieuwe gsm. Nouja, ik heb hem nog niet in m’n handjes maar wel besteld. Aangezien mijn abonnement afloopt half februari en ik eindelijk had besloten welke gsm ik wilde, ging ik vandaag naar de winkel en wilde deze gsm met een nieuw soort abonnement (ik ben niet ontzettend veel dus ga ik van een 500 minuten naar een 250 minuten).

Maarrrrrr… toen werd me doodleuk verteld dat ik alsnog €40 moest bijbetalen naast het abonnement, terwijl dit er bij het abonnement op de site niet bij vermeld stond en je dit dus ook niet hoeft te betalen, mits je het abonnement met de telefoon online besteld. Long story short; ik heb de gsm online besteld samen met het nieuwe abonnement en die krijg ik dus pas als mijn abonnement afgelopen is 15 februari ongeveer. Jammer maar het is niet anders… (en ik was nog wel zoooooo excited :( )

Maar nu de daadwerkelijke gsm: (tadadadaaaaaaaa)

De HTC Desire Z!

Mijn vriend heeft zelf al een tijdje de gewone HTC Desire (zonder toetsenbordje) en ik wilde juist een toetsenbord aangezien de gsm die ik nu heb deze ook heeft en ik dit gewoon gruwelijk fijn vind werken. De gewone HTC Desire is daarentegen ook echt een super mooi ding, maar toch ging ik voor deze Z versie.

Hier nog een filmpje met ALLE extreem relaxte functies en uitleg over de gsm zelf: (en om 1 of andere reden krijg ik hem niet netjes passend in m’n textfield)

Ik kan echt niet wachten tot ik hem eindelijk binnen heb!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Femketje’s New Phone.”

  1. Wat een superding! Laat je het ons nog weten als je hem in je handen hebt ;) Het ziet er zo leuk uit!

  2. Ik heb ook een Desire!
    De gewone, maar damn.. Tis een lekkerding!

    Goede keuze gemaakt ;)

  3. eeen vriendin van mij heeft die ook zonder toetsenbord, ziet er mooi uit hoor zo'n ding!

  4. Ah, wilde ook een HTC Desire maarja zo duur zonder een abo hé, in BE hebben ze niet zulke speciale aanbiedingen helaas :) In elk geval heb wel een andere HTC en daar ben ik ook blij mee :) Veel plezier met jouw nieuwe GSM alvast, hij ziet er goed uit, zou zelf ook een toetsenbord hebben gekozen denk ik :D

  5. Iphone4 rockt het hardst! Ik ben helemaal één met mijn iphone. Maar deze HTC vind ik ook erg mooi!

  6. Ik heb die telefoon ook besteld:D bij t-mobile! Op internet moest ik 89 euro bij betalen, maar via bestellen telefonisch maar 39 euro:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//