Femketje’s Favourites; Budget Make-up Merken.

Budget make-up is voor mij als fulltime samenwonend student echt de beste uitvinding ever en daarom gaat de FF deze week over mijn TOP 5! budget merken allertijden.
1.       Catrice; Dit merk spreekt voor mij voor zich, mooie prijsjes en veel mooie producten, vooral de lakjes zijn mijn favoriet.
2.       Essence; nog net ietsjes goedkoper dan Catrice maar met sommige producten beter qua pigmentatie e.d. Vooral de gelliners, lakjes en mono oogschaduws vind ik erg fijn. En dan heb ik het nog niet eens over de leuke LE’s en TE’s waar Essence (en catrice ook trouwens) elke maand mee komt!
3.       ELF; bijna iedereen kent elf wel en heeft dan ook zeker gehoord van €1 lijn waarin goede producten (soms met een raar geurtje) voor een habbekrats verkocht worden. Ook hebben ze een iets duurdere (maar nog steeds goedkope) minerale producten lijn. Het enige nadeel aan elf vind ik de hoge verzendkosten maar als je een tijd lang niets besteld en je een lange wishlist hebt maar die ene keer verzenden ook niets uit.
4.       NYX; Een leuk en jong merk met een huge amount of super vrolijke round lipsticks, oogschaduws, pigments, glitters (wat je dan ook maar zoeken kunt!). NYX is vooral online te vinden via ebay, boozyshop en andere webwinkels maar leverd wel fijne producten tegen een mooie prijs.
5.       Sleek; niet iedereen vind Sleek super budget maar vergeleken bij de kwaliteit van bijvoorbeeld de blushes vind ik €5,00 geen geld voor een mooi exemplaar. Om nog maar te zwijgen over de super eyedusts en palettes!
Tot zover mijn top 5. Ik wilde eerst een top 3 maken maar ik kon gewoonweg niet kiezen ^^ 
Wat is jullie favoriete budgetmerk?
x femketje
PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Femketje’s Favourites; Budget Make-up Merken.”

 1. Ik vind Sleek echt geweldig, maar zo jammer dat ik het niet in de winkel kan kopen.. Catrice en Essence zijn natuurlijk ook heel fijn.
  Ik heb eigenlijk nog nooit iets van ELF geprobeerd.

 2. Leuk om te lezen!
  Catrice en Essence zijn zeker fijne budget merken, met de andere merken heb ik nog geen ervaring.
  Ik wil wel erg graag een palette of blush van sleek.

 3. elf en sleek heb ik nog nooit geprobeerd, maar de rest vind ik echt super :-)

 4. Ik heb nog steeds niks van NYX en ELF, maar de andere merken zijn zeker een paar van mijn favorieten! Ook P2 vind ik een geweldig merk, ook al is het niet in NL te koop (wel in DU). Ik heb ook nog een aantal dingen van NYX op mijn verlanglijstje staan dus hopelijk kan ik het merk binnenkort eens uitproberen!

 5. Om eerlijk te zijn, nog nooit wat van Sleek gehoord, zie af en toe zo'n palet tegengekomen maar heb er nooit aandacht aan geschonken! Favo budget merken van mij zijn toch wel echt Essence & Catrice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//