Essence Pure Skin Anti Spot 4 In 1 Cream Wash.

Over deze fris ogende tube cream wash heb ik nogal een wisselende mening.

 

De verpakking is fijn en hygienisch, daar is echt niets op aan te merken en vind ik zeker wel een pluspunt aan dit product. De cream wash belooft de huid diep te reinigen, de huid te matteren, mee-eters te verwijderen en de poriën te verkleinen. Naar mijn mening doet hij dit ook wel, vooral het mat maken van de huid deed het in mijn geval erg goed.
De structuur van het product is okay, wel aardig dik maar dat komt omdat je het ook als masker zou moeten kunnen gebruiken. Het heeft een blauw/groene kleur met blauwe peeling bolletjes en ruikt lekker fris.
Je kunt de cream wash trouwens op 3 verschillende manieren gebruiken, namelijk als face wash, masker en peeling (scrub). Ik heb het meerdere malen op deze verschillende manieren gebruikt en kwam tot de volgende conclusie: als masker is deze zeker weten TE agressief voor mijn huid. Dit kan komen doordat ik geen puber huid meer heb aangzien ik dit jaar alweer 21 wordt en mijn huid niet echt veel behoefte meer heeft aan zulke agressieve anti puistjes middelen. Maar het was nogal apart toen ik het als masker aanbracht. Ik had 1 deel van mijn wang gedaan en ineens begon het heel erg te prikken en branden, zo erg dat ik niet verder ben gegaan en het er meteen afgespoeld had. (je moet het masker zo’n 3 minuten laten intrekken maar zelfs dat had ik niet volgehouden i.v.m. het extreem branderige gevoel) als masker is het dus een dikke NO GO voor mij.
Als scrub vond ik het wel fijn, het product heeft zeker wel lekkere scrubdeeltjes maar als ik moet kiezen tussen deze en de face scrub van nivea die ik normaal gebruik, kies ik toch liever de laatste. Als scrub had ik helemaal geen last van een prikkend of branderig gevoel (raar eigenlijk).
Als laatste had ik deze ook als simpele facewash gebruikt en dit beviel me het beste. Het maakte mijn huid lekker voelbaar squeeky schoon maar denk wel dat ik dit product niet elke dag zal blijven gebruiken. Misschien 1 keer in de week na een lange dag werken lijkt me wel fijn, maar ik denk dat het elke dag gebruiken negatief voor mijn huid kan zijn i.v.m. de agressieve werking die het masker al na een paar seconden op me had.
Al met al, een fijn product voor de echt jongere puber huid die veel last heeft van acne en andere onzuiverheden. Ik denk dat dit product dan veel beter tot zijn recht komt!
Deze 4 in 1 cream is voor €2,29 te koop bij de wat grotere kruidvat filialen en bevat 150ml per tube.
x femketje

PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen? Het is nog maar 6 dagen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Pure Skin Anti Spot 4 In 1 Cream Wash.”

 1. Na het lezen van jouw review zal ik dit product niet zo snel kopen.
  Ik denk dat dit product ook te agressief is voor mijn huid.

 2. ik denk dat ik hier niet tegen kan. maar heb gelukkig ook niet veel mee-eters enz.

 3. Voor mij werkt ie wel, ben bijna 15 dus volop aan het puberen en de truc is dat je echt niet veel moet gebruiken bij het masker, een vingertopje voor je hele gezicht is genoeg, het prikt doordat je er te veel opdoet, dat merk ik ook bij sommige producten.

 4. @Mellz het was niet het probleem dat ik er teveel op deed, ik heb het namelijk meerdere keren getest met verschillende hoeveelheden zegmaar. De ingrediënten in het product zijn gewoonweg te agressief voor mij ^^

 5. denk dat het voor m ij helaas iets te aggressief zal zijn. ga het daarom ook maar niet uitproberen

 6. Jammer dat het toch vrij agressief is, dan ben ik toch niet echt geneigd om het te proberen want ik heb vrij gevoelige huid. Jammer, want het is wel een fijn prijsje.

 7. Ik denk dat voor mij te agressief, heb van deze lijn maar dan lotiondoekje en het niet prettig om te gebruiken

  Wel fijn dat als scrub het werkt wel

 8. Ik heb hem ook!
  Heb 'm tot nu toe eigenlijk alleen nog maar als facewash gebruikt, ga eens kijken hoe hij voor mij werkt als maskertje!

 9. Ik heb deze tube vanmiddag ook gekocht en zojuist geprobeerd, maar AUW wat prikt het!! Ben benieuwd of het wel werkt..

 10. Ik ben dol op Dit product, het brand bij mij ook wel wat maar dat trekt na een minuutje weer weg, daarna wordt het langzaam hard. Ik gebruik het dagelijks(niet elke dag als masker dat doe ik 2 keer in de week) en het werkt super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//