FEEST…. of toch niet..

Ola lieve lezers!

Dit keer even een kort bericht met goed en slecht nieuws…

Zoals sommigen van jullie wel hebhen kunnen lezen op twitter heb ik de griep. M’n vriend was zondag erg ziek geworden en heeft het vandaag aan mijn doorgegeven >.<

Het goede nieuws daarentegen is dat femketje’s deviantArt vandaag 4 jaar bestaat en dat is nog niet alles, ook mijn blog bestaat vandaag 3 maandjes!

Ik wilde met dit korte bericht even laten weten dat ik alle support zeker kan waarderen en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen!

Nu alleen hopen dat die koorts weggaat, heb vrijdag tentamen recht en ik kan niet eens een boek vasthouden op het moment, laat staan leren….

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “FEEST…. of toch niet..”

 1. Aw, beterschap! Hopelijk word je snel beter, wat zielig dat je ook nog een tentamen hebt!
  En gefeliciteerd ;)

 2. Heel veel beterschap! Dacht zelf ook een maand geleden griep te hebben maar ging niet over. Afgelopen donderdag pas naar de dokter gegaan en bleek oor en long ontsteking te hebben.

  Als je veel hoest moet je dus echt even naar de dokter gaan!;) Heel veel beterschap meid en wat ontzettend naar voor je. En goed uitzieken heh!

 3. Ahw, las het op Twitter al dus zal het hier nogmaals zeggen, veel beterschap meid! :)

 4. PS : gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan van je deviantART account en met het 3 maanden bestaan van je blog, ga zo door :D Nog veel succes en plezier toegewenst ^_^

 5. Gefeliciteerd! Al best wel lang!
  En beterschap, wat vervelend dat je ziek bent…

 6. Gefeliciteerd!! Ik volg nu ook je blog, leuke posts heb je! Ik heb zelf ook een blog over make-up, maar voornamelijk over natuurlijke en parfumvrije producten, dus voor wie het leuk vind om een kijkje te nemen??
  http://loisherchoice.blogspot.com
  p.s. ik weet niet of dit wel mag, en anders SORRY! Want ik ben net nieuw dus weet niet precies hoe en wat met ''reclamemaken'' haha.
  Xx

 7. Gefeliciteerd. Wij hebben onze blog nu ook ongeveer 3 maanden, toevallig! En beterschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//