Dr. Van der Hoog Hydro klei masker.

Een tijdje geleden had ik via twitter een aantal gezichtsmaskertjes gewonnen bij http://www.lovethatmakeup.tk/ . Een van de maskertjes had ik zelf al eens eerder gebruikt maar was vergeten wat ik er nou echt van vond. Daarom heb ik nu dit maskertje alsnog een extra keer uitgeprobeerd en ik kwam tot de volgende conclusie….
 
Het Hydro klei masker is voor de normale en/of gecombineerde huid en claimt hydraterend en herstellend te werken. Op dit moment heb ik niet erg veel te herstellen aan mijn huid, de rust was al eerder teruggekeerd om het zo maar even te stellen, maar wat hydratatie kon ik wel gebruiken.
Het masker zelf is makkelijk te maken. Je gooit de inhoud van het zakje in een kommetje of op een schoteltje en doe er 1 eetlepel gekookt water bij. Roer dit door totdat je een glad mengsel hebt en voila, het is klaar voor gebruik. Het masker kun je met je vingers of met een oude foundationkwast aanbrengen. Sommige brengen het aan met de lepel waarmee ze hebben geroerd, het is aan jou om er achter te komen wat voor jou fijn werkt. Zelf heb ik het gewoon met mijn vingers aangebracht en daarna 15 minuten laten opdrogen.
Op den duur voel je ook wel dat het tijd is om het er af te halen want je hele gezicht voelt trekkerig aan. Na de 15 minuten te laten opdrogen spoel je het er af met lauw warm water. Je kunt je gezicht naderhand nog met een milde lotion naar keuze lekker opfrissen.
Toen ik al deze stappen was doorlopen voelde mijn huid echt super zacht aan. Ik heb van mijzelf al een redelijk zachte huid maar nu was hij echt extreem zacht. Door de aloë vera die in het masker zat is m’n huid ook rustig en blijft dit ook nog wel een tijdje. 
Je mag het masker 1 tot 2 keer per week gebruiken. In mijn mening is dit masker zeker wel een aanrader als je huid wat vochtarm is in de wintertijd. 
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Dr. Van der Hoog Hydro klei masker.”

  1. Welcome the goddess of the moon and the night,
    Bless us with wisdom, bless us with might.
    Give us tonight, the power to heal,
    The power to release the magick so real.

    …thanks!…sweet Lady!

  2. Wow, het klinkt echt als een fijn masker :D Bedankt voor de review en tip! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//