Favoriete Vloggers :)

Meestal voordat ik ‘s avonds ga slapen, kijk ik nog even een paar video’s op YT. 9 van de 10 keer zijn dit vlogs van andere (nederlandse) youtubers. In dit artikel een shout out naar mijn favoriete vloggers!

0

Sam Schuerman en TheSchuermanShow.

Ik ben gewoon gek op hun familie :D Ze zijn zo leuk, cute, grappig en lief samen. Echt leuk om hun daily life te zien. Om 1 of andere reden kan ik me erg met Sam identificeren, heel veel dingen doe ik op een precies zelfde manier ^^

0 (1)

Trista van Femmenistas.com.

Ze is gewoon een schat van een meid die open en eerlijk over o.a. haar gevoelens en geloof durft te praten. Ze is ook een “must-watch” als je zelf niet gelovig bent, want ze is gewoon leuk om te kijken!

maxresdefault

Sam Schwemm Vlogs.

Een nail art youtuber die naast haar vaste channel ook nog eens daily vlogs upload. Ik moet zeggen dat ze nu alweer even niet gepost heeft, maar genoeg vlogs om alsnog te kijken ;)

Volgen jullie ook vlogs en welke raad je me aan?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Favoriete Vloggers :)”

  1. Ik kende al deze vloggers nog niet eigenlijk! Ik volg meestal Amerikaanse vloggers zoals Watch Us Live & Stuff vind ik echt geweldig :3

  2. Ik kijk altijd naar Queird en Hartbeat, ik vind haar gewoon echt leuk als persoon. Ze blijft lekker zichzelf. Is trouwens wel Amerikaans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//