Catrice Illuminating Blush – 010 I Am Nuts About You.

Een tijdje terug bestelde ik via de Kruidvat shop 2 van de 3 nieuwe Catrice Illuminating blushes. Dit, omdat het derde schap op dat moment nog niet in het dichtsbijzijnde Kruidvatfiliaal te vinden was en ik de blushes echt ontzettend graag aan mijn stash wilde toevoegen. (Nu ik er over na denk heb ik sindsdien ook niet meer gekeken of dat grotere schap er nu eigenlijk wel al is, maar dat terzijde). Benieuwd naar mijn ervaring met deze licht bruinige oudroze blush, lees dan snel verder!

DSC_8652 ianab

DSC_8650

De blush heeft een ontzettend cute printje, bijna zonde om te gebruiken! De kleur is echt stunning en super draagbaar. En aan de andere kant ook weer erg goed op te bouwen in kleur, mocht je net wat meer willen. Ik gebruik de blush zelf als blush en bronzer in 1, omdat de kleur wat bruinig roze is en daarmee voor de bleekste scheetjes onder ons perfect als shimmery bronzer kan werken op de wangen.

De pigmentatie is prima, maar zoals ik al eerder zei makkelijk op te bouwen voor een net wat intenser effect. Ook blend de blush makkelijk en fijn in de huid, wat het echt een easy breezy beautiful dagelijks product kan worden. Je bent zo klaar met je blush!

DSC_9155 copy small

De blush kost 3,99 euro en is echt waar voor je geld. Catrice is altijd erg royaal met haar blushes qua inhoud en voor die 4 piek zou je het echt niet hoeven laten. Hij is simpelweg erg pretty, packaging wise alleen al. Dat printje is toch gewoon te pretty om te laten liggen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice Illuminating Blush – 010 I Am Nuts About You.”

  1. Gave blush en ik ben zo blij dat Kruidvat nu alles ook online verkoopt =D Zo heb ik een lipstick van Catrice online gekocht die steeds maar op was in de winkels in Breda bij dat grote schap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//