Favoriete Lavendel Blauwe Nagellak!

Ik heb nooit zoveel met blauwe lakjes gehad, okay ze zijn wel pretty maar elke week blauw op m’n nagels is niets voor mij. Toch is er een soort blauw die ik wel elke dag kan dragen: Lavendel blauwe lakjes. Geen idee wat het is maar ik vind lavendelblauw de perfecte mix tussen blauw en paars en een kleur als deze vind ik super mooi in het voorjaar. In dit artikel dus mijn favoriete lavendel blauwe lakjes uit mijn stash.

DSC_2732 copyCatrice 420 Dirty Berry – Essence 86 A Lovely Secret – Rimmel 420 Aqua Cool – China Glaze Electric Beat (Electropop collective) – Essence 01 Blues Of Being Cool (Class of 2013 collectie) – Essie Bikini So Teeny – Catrice 03 Who Are Blue (FeMALE collectie)

Wat is jullie favoriete lavendel blauwe lakje?

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Favoriete Lavendel Blauwe Nagellak!”

  1. Ik vind het ook een hele mooie kleur! Mijn favoriet is Absolutely Blue van Essence :-) Dirty Berry is toch een paars kleurtje of heb ik het mis?

  2. Mooie lakjes! Wat heb je er veel van in deze tint .. ik heb zelf nog geen lavendel blauwe lakjes .. ik ga er ook eens voor kijken. Ik vind vooral de Essie en lichtblauwe Catrice erg mooi!

  3. Mooie kleur! Maar zoveel gelijkaardige kleurtjes, foei… :-) Maar ik maak me daar zelf eigenlijk ook schuldig aan. Ik blijf maar koraaltinten bijkopen.

  4. Wauw, mooie nagellakken op een rij! Yes, ik voel je liefde voor blauw zeker aan, maar lavendel blauw is wel heel speciaal. Het China Glaze lakje heeft ook mijn hart veroverd!

  5. Dirty Berry is zó mooi :-) Ik heb hem zelf ook en ben er erg blij mee. China Glaze en Rimmel London lijken me ook erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//