Favoriet! Essence Like An Unforgettable Kiss LE Duo Blush.

Valentijnsdag mag dan wel alweer een paar weekjes geleden zijn, de nieuwe lovely LE van Essence is nog steeds te scoren en de schappen bij mij in de buurt zijn nog lang niet leeggeplunderd. Zo nam ik zelf van deze collectie de lakjes, 1 duo blush en 2 lipsticks mee waarvan ik nu als eerste de duo blush in 01 Nothing But Lovestoned review.

DSC_0231 copy smallDSC_0212

De blush heeft dus 2 kleurtjes, een lichte cream *soort van highlighter* en een peachy roze tint, my fave!

De pigmentatie is niet ultra goed, de blush is wat poederig maar ik hou daar wel van. Om die reden is hij geschikt voor zelfs de meest bleke huidjes onder ons zonder super snel op pipo de clown te lijken. Wel heb ik gemerkt dat hij makkelijk op te bouwen is in kleur, voor een wat meer subtiel maar zeker wel aanwezig effect. De blush bevat een lichte shimmer welke ik wel erg pretty vind. Hij geeft je echt een natural glow :)

Het enige nadeel aan deze duo blush vind ik dat hij uit een limited edition komt, op is op dus wees er snel bij wil je deze beauty nog scoren. De verpakking is adorable, sucker for packaging in the house!

DSC_0225 copy small

Ik kan niet anders dan deze blush tot mijn nieuwe favoriete lente blush uit te roepen. Hij blend fijn, heeft voor mijn bleke huid genoeg pigmentatie voor een natuurlijk blos effect, maar is ook makkelijk op te bouwen voor een intensere kleur. En dat voor een prijsje van 3,99 euro, wat wil een make-up loving heart nog meer?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Favoriet! Essence Like An Unforgettable Kiss LE Duo Blush.”

    1. Voor mij als bleekscheetje is hij prima :) Het is maar net of je van erg veel kleur houd of niet, en de poederige finish moet je wel echt fijn vinden ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//