Fashion Shoplog!

Van mijn werk had ik als kerstpakket maar liefst 75€ aan cadeaubonnen gekregen die in te leveren waren bij Vero Moda, Vila en Jack&Jones. Natuurlijk moest en zou ik die bonnen asap opmaken aangezien ik al heel wat leuke dingetjes had gezien tijdens het werk. Naast dat ik dus een mooi bedrag aan bonnen had, gold mijn personeelskorting van 50% en 20% ook nog eens, dubbele KATSJING dus!

pic20131228195849 copyAl lange tijd had ik mijn oog laten vallen op een Only blazer met nepleren mouwen (€49,95). Pure liefde op het eerste gezicht! Ook deze super fijne broek van Only (€34,95) is favoriet en heb ik ook al in een wat donkere wassing.

pic20131228195816 copyIk kon natuurlijk dit leerachtige jasje hierboven niet laten hangen voor de uiteindelijke prijs van maar €20 (€39,95 full price)! Ook de top was uiteindelijk super cheap maar kost origineel €16,95. Ik heb zelf voor deze met gouden print gekozen, er waren nog 2 andere in zilver en brons met andere teksten.

pic20131228195951 copyAls laatste scoorde ik nog 2 paar sloffen/pantoffels bij vanHaren, 1 simpel zwart paar voor Roy die niet op de foto staat (€5,95), en dit paar hierboven voor mezelf (4,95). Mijn paar was trouwens ook nog met mintgroen te krijgen maar de roze variant was meer mijn ding :3

En, hebben jullie nog geshopt afgelopen week? Het was voor mij toeval dat ik gisterochtend vrij kreeg en pas om 12 uur moest beginnen met werken, anders had ik niet eens kunnen shoppen! Drukke tijden deze laatste dagen voor het nieuwe jaar…

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Fashion Shoplog!”

  1. Ahh, superchill kerstpakket! Leuke items heb je gekocht, er hangen ook echt leuke collecties nu in de winkel vind ik!

  2. Dat famous shirt is echt geweldig! Ik ga binnenkort even bij de Vero Moda kijken of ze die nog hebben haha, I NEED IT! Leuke aankopen :)

  3. Wat een fijn kerstpakket!
    Leuke aankoopjes heb je gedaan.x

    ps. ik moest gniffelen om je kat op die eerste foto haha.x

  4. Wat fijn zo’n kerstpakket en wat heb je leuke kleren gekocht, echt super en je pantoffels zijn ook super leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//