Fashion Shoplog! (+ 2X Sinful Colors)

Afgelopen maand heb ik een aantal keertjes wat items gescoord bij de H&M, Schoenenreus, Kruidvat en C&A. Het is grotendeels een fashion shoplog maar met 2 Sinful Colors lakjes in de mix!

pic20140529134155Bij H&M kocht ik twee super flowy basic tops, die je leuk kunt combineren met wat strakkere tops in felle kleuren er onder. Beide waren maar 4,95. Ook scoorde ik nog een leuke half see through zwart shirtje met kant aan de bovenkant, super cute en vooral goed naar mijn werk te dragen. Deze was afgeprijsd naar 7 euro! Bij C&A kocht ik nog een basic witte tanktop voor onder de H&M flowy zwarte top voor 4,50. Altijd handig van die basic topjes en nooit echt duur!

pic20140530215458Een paar dagen later kon ik de H&M weer niet weerstaan en kocht ik nog een flowy creme kleurige top met grijze bloemenprint voor 9,99 en eenzelfde doorschijnende top (net als de zwarte en witte) voor 4,95. Ook kocht ik nog een lange zwarte en witte tanktop bij H&M voor 4,95 per stuk, maar deze was ik vergeten te fotograferen XD

pic20140529134315Ik was echt toe aan nieuwe schoenen en zag dat er bij de Schoenenreus lekker veel korting was. Ik kocht 3 paar boots die allemaal 19 euro per paar kostte. De boots met gespjes en zonder hakken *die in het midden* had ik een tijd terug al in cognac kleur gekocht voor een gereduceerde prijs van 30 euro. Die zijn zo fijn dat ik de zwarte voor dus nog minder geld ook maar kocht. Alle schoenen waren trouwens eerst een heel stuk duurder, ik heb ze nu sowieso allemaal met zo’n +50% korting gescoord ^^ Yeah buddy! Wel moet ik zeggen dat de maten wat kleiner vielen dan normaal. Ik heb altijd maat 38 maar heb van elk paar schoenen maat 39 moeten nemen.

20140529_133444Als laatste kocht ik nog twee mooie lakjes van Sinful Colors voor 1,99 per stuk. Deze komen uiteraard binnenkort gereviewed en wel online op femketje.nl!

Wat was jouw laatste aankoop?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Fashion Shoplog! (+ 2X Sinful Colors)”

  1. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik heb nog nooit drie paar schoenen ineens gekocht, maar voor dat geld zou ik ze ook niet laten liggen! Mijn laatste aankoop was een paar gympen voor op vakantie!

  2. Wat heb je leuke dingen gekocht! Die laarsjes zijn allemaal ontzettend leuk! En dat ene zwarte shirt met mouwtjes vind ik ook erg mooi! :-)

  3. Je bent heel erg goed geslaagd, vind alles leuk, vooral dat zwarte shirt met kant, maar ben helemaal weg van de laarsjes links op de foto. Fijn dat er zoveel korting was, dan kun je je lekker uitleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//