Fashion Make-up Liquid Eyeliner.

In de glossybox van November zat o.a. deze liquid liner. Ik, als liquid liner lover, was in eerste instantie ook ontzettend enthousiast over het feit dat deze in de box zat. Jammergenoeg veranderde mijn enthousiasme al snel in teleurstelling toen ik de liner uitprobeerde.

Als eerste de pluspunten; de verpakking is fijn en werkt ook handig. Dat was het voor mij dan ook qua pluspunten. De meer negatieve kanten is eigenlijk de liquid liner zelf, de applicator en de substantie. De pigmentatie is mwah, ik moet de kleur zeker wel dubbel aanbrengen en opbouwen wil ik een echt zwarte tint. Ik denk dat dit voor het grootste gedeelte komt door de applicator. De applicator is namelijk een erg harde, niet flexibele vilten tip (waar ik normaal wel gek op ben) die vrij weinig product op zich neemt wanneer je deze uit het flesje haalt. Hierdoor moet je de kleur dus een paar keer over elkaar aanbrengen voor een dekkend resultaat.

De substantie en structuur van de liner is ook een beetje ‘mwah’, niet super maar ook niet super slecht. Ik vind hem ietsjes te waterig maar dat is mijn persoonlijke smaak. Wel droogt de liner erg snel maar dat is voor mij niet echt een must als het om liquid liners gaat.

Al met al, ik zou het, als ik een cijfer zou moeten geven, een krap 6je geven. Alleen maar omdat de verpakking lekker in de hand ligt en de prijs redelijk okay is voor een 3ml liquid liner (€5,00).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Fashion Make-up Liquid Eyeliner.”

  1. Ik heb deze ook, en jeetje wat een onding! Ik heb nog nooit zo’n waardeloze eyeliner gehad hahah. Eén keer gebruikt, en nu ligt ie te verstoffen in mn stash..Jammer

  2. Ik had zelf ook niet veel van de liner verwacht, jammer dat hij zo tegenvalt! Het kwastje dat Fashion make-up heeft gebruikt, vind ik wel weer heel handig :)

  3. Jammer dat het niet een amazing eyeliner is. De substantie lijkt wel een beetje glossy, of lijkt dat alleen zo? De wing is trouwens wel amazing, haha! :p

  4. Wel jammer dat je ‘m meerdere keren moet aanbrengen voor een mooi resultaat =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//