Eyeko Fat Balm In Frosting.

Een tijdje geleden had ik een groot pakket gewonnen op BeautyIll.nl waar onder andere deze Eyeko fatbalm in zat.  Omdat ik deze heb gewonnen weet ik niet precies te prijs maar na een beetje research kwam ik er achter dat de fatbalm zo’n €7,00 kost in een webshop. Niet erg goed koop voor een lipbalm maar ik kan alvast verklappen dat deze fatbalm die prijs zeker wel waard is.

 

De fatbalm heeft een zoete frosting geur en smaak en geeft een mooie roze tint af. De fatbalm is erg gepigmenteerd gezien het feit dat het een soort labello is. Wel vind ik dat deze fatbalm nog wat vetter en dikker is dan een gewone labello of vaseline potje.

De fatbalm zit in een fijne verpakking, een schattig doosje en een handige draaihuls. Elke fatbalm bevat 5.2 gram waar je echt lang mee doet, ook als je de fatbalm dagelijks gebruikt. De balm is na de eerste keer openen zo’n 6 maanden goed houdbaar.

Ik vind het echt een aanrader voor super droge lippen die ook een mooi kleurtje verdienen in deze koude dagen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Eyeko Fat Balm In Frosting.”

  1. Supermooi en echt handig voor de koude wintermaanden! Lipstick kan je lippen dan echt uitdrogen en hier krijg je kleur én verzorging! I want it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//