Eurovisie Songfestival 2013; Mijn Favoriete Nummers.

Ola lieve lezers!

Iets wat jullie misschien niet allemaal van mij weten is dat ik echt een massive fan ben van het songfestival. Dat betekend dat ik elk jaar al vanaf ik me kan herinneren voor de tv zit en kijk naar alle simi finals en natuurlijk de finale zelf, cd’s er van spaar e.d… Ik kan er niks aan doen, vind het gewoon super leuk en zo’n festival is gelijk een makkelijke manier om nieuwe artiesten te ontdekken wat misschien wel je nieuwe favoriete album heeft gemaakt! In dit artikel mijn 3 favoriete nummers van dit jaar.

Als eerste natuurlijk onze eigen Anouk met haar nummer Birds. Eerst vond ik het niet echt een sonfestival nummer maar hoe vaker ik het hoor, hoe mooier ik het nummer ga vinden. Ik slaakte zeker wel ff een gil toen we afgelopen dinsdag als 10e finalist genoemd werden. Wat ik trouwens ook erg leuk vind is dat België ook samen met ons in de finale staat!

Als tweede vind ik nummer van Denemarken super pretty. Stiekem denk ik dat Denemarken gaat winnen dit jaar, maar we zullen het vanavond zien!

Als laatste het nummer van Zweden, waar dit jaar ook het festival gehouden wordt. Kan er niks aan doen maar vind het nummer super leuk en vrolijk en oh my lord, hij heeft zo’n leuk koppie!

Wat zijn jullie favorieten dit jaar?

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Eurovisie Songfestival 2013; Mijn Favoriete Nummers.”

 1. Haha hier nog een songfestival fan. Ik spaar geen cd’s e.d. maar kijk elk jaar sowieso de finale en de halve finale waar NL in mee doet. Mijn vriend vindt het songfestival vreselijk dus vanavond ga ik lekker bij mijn ouders kijken. Die maken een score blad waarop we allemaal bijhouden hoe goed we de acts vonden. Ik heb er nu al zin in!

 2. Ik vind Zweden echt heel goed! En België vind ik ook wel iets hebben. Maar ik hoop natuurlijk dat onze Anouk wint ;-)

 3. Als ik heel eerlijk ben, vind ik het songfestival niet echt leuk… Haha. Ik heb dan ook niet echt favoriete liedjes of artiesten er tussen zitten. Maar ik geloof dat vanavond de finale is toch? Veel plezier met kijken dan in ieder geval :)

 4. Ik heb er toevallig vanmiddag een post over geplaatst, maar dan met mijn favoriete nummers door de jaren heen, misschien vind je dat wel leuk om te lezen :) Ik ben heel benieuwd naar vanavond! :)

 5. We hopen natuurlijk dat Anouk het songfestival wint, maar ik vrees dat dat niet gaat gebeuren.
  Het nummer van Denemarken vind ik echt super!

 6. Ik vind het Eurovision niet zo heel leuk, sommige liedjes zijn wel leuk maar dat zijn er echt maar een paar. Dat is mijn mening haha, ik zou er gewoon niet een hele aflevering naar kunnen kijken!
  Handmade,
  Heleen

 7. Denemarken en Malta vond ik naast Nederland wel goed.

  Het liedje van Anouk was niet slecht maar vond het niet bij haar passen

 8. Ik vind ‘Birds’ fanatastisch!!! Voor mij was Anouk de winnares van het festival. Denemarken won, maar het is weer zo’n typisch songfestival nummer en werd speciaal zo gemaakt dat het zou kunnen winnen….

 9. Het nummer van Anouk vind ik erg mooi. En daarnaast het nummer Only Teardrops vind ik heel leuk =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//