24 thoughts on “50 Random Facts About Me.”

  1. Leuk filmpje! Ik herken veel dingen, mijn katten zijn bijvoorbeeld ook als mijn kinderen haha. Mooi handschrift heb je trouwens!

  2. echt een super leuk filmpje! knap dat je allerlei persoonlijke dingen over jezelf heb verteld. wij c&a collega’s <3 U TO!

    xx

  3. Wauw! Dit is eng! Ik ben ook de jongste van 5 kinderen, ik ben ook half fries én ik heb mijn grootouders ook nooit echt gekend! Eng, hahaha. Leuke facts van je :)

  4. Wat leuk dat je eigenlijk een kopie bent van je moeder, ik heb mijn hbo ook in 4 jaar afgerond en are you serious: krentenbol met mayo??? Echt leuk ik ga dit misschien ook doen, vind je toch niet erg?

  5. leuk zo met die kaartjes! guess what: ik heb ook nog 4 andere broertjes en zusjes – alleen ben ik niet de jongste ;)!

  6. Ik mis die leuke tijd op de middelbare school ook! Wat hadden we toch een toffe tijd daar!

  7. Wat een super leuk filmpje, echt een geweldig idee om het zo te doen. Veel dingen zijn herkenbaar, dat is altijd weer bijzonder. Een heel,speciaal filmpje.

  8. Wauw, super leuk filmpje! =D De muziek past er goed bij, dat neemt je er echt helemaal in mee. Leuk om te lezen en dat laatste briefje is super lief =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//