Eucerin DermoPurifyer Lijn.

Een maand of anderhalf geleden had ik een awesome groot Eucerin pakket gewonnen op cherryblush.nl met daarin de Dermo Purifyer lijn. Just what I needed op dat moment want mijn huid is sinds oktober echt een ramp (bij wisseling van de seizoenen gaat mijn huid altijd wacko doen). Onzuiverheden in de vorm van kleine tot medium grote ontstekingen to the max en ook op de meest random plekken op mijn gezicht waar ik anders nooit last van heb. Mijn probleemgebied is eigenlijk altijd mijn kin (hormonale huidproblemen) en sinds ik deze lijn gebruik merk ik zoveel verbetering!

De lijn bestaat uit 5 producten: een reinigingsgel, tonic, scrub, een dagcreme en een zogenaamd actief concentraat. Ik heb alle producten in combinatie met elkaar maar af en toe ook los van elkaar gebruikt om te kijken of het effect zou hebben op mijn “skin of terror”. Voor mijn huid waren alle producten gecombineerd bij elkaar wat heftig als ik het dagelijks zou gebruiken maar het verhielp zeker wel mijn bad skin na een week of 2/3 intensief gebruik. Ik merkte dat wanneer ik een puistje had of kreeg, deze sneller weg trok en uitdroogde zonder opvallende littekentjes achter te laten (ook zoiets waar ik snel last van heb door mijn super lichte huid). Ook merkte ik dat puistjes en plekjes niet helemaal doorontwikkelde tot grotere rode ontstekingen die ik normaal wel snel krijg. Dat is al een enorm pluspunt voor mij!

De producten vond ik qua geur en structuur allemaal erg fijn, fris en fruitig. Vooral de reinigingsgel, tonic en scrub zijn favoriet en zal ik zeker opnieuw kopen wanneer deze op zijn. De hydraterende dagcreme gebruik ik vrijwel niet, hoogstens 1 keer per week. Ik vond hem een beetje te vettig voor mijn huid (terwijl deze dat juist niet zou zijn en ik kreeg daardoor ‘rollende creme’) maar matteerde wel redelijk goed. De reinigingsgel, tonic en scrub droogde mijn huid helemaal niet uit terwijl dat eigenlijk mijn enige zorg was toen ik de producten uitprobeerde. Alleen maar positieve geluiden dus! Het laatste product, het actieve concentraat, vond ik ook erg fijn en gebruikte ik alleen op de plekken waar ik het echt nodig had (mijn kin). A little goes a long way geldt bij dit product want het werkt echt goed wanneer je er niet te veel van gebruikt.

Nu mijn huid alweer een stuk rustiger is gebruik ik de tonic, scrub en reiniginglotion zo’n 2 keer per week, afwisselend van elkaar en andere verzorgingsproducten. De dagcreme gebruik ik dus niet echt, maargoed, je kunt het maar hebben staan denk ik dan. Het actieve concentraat gebruik ik alleen nog maar als ik merk dat ik weer een breakout krijg (die tijd van de maand) en breng het dan aan op een goed gereinigde huid net voordat ik ga slapen.

Al met al, ik denk dat ik bij dit merk blijf qua gezichtsverzorging omdat zoveel andere merken de hemel voor je huid beloofden te zijn en me eigenlijk alleen maar teleurstelde (denk aan de etat pur salicylzuur producten e.d.). Deze Eucerin lijn is bij de apotheek te koop en het goede nieuws is dat je er geen doktersrecept voor nodig hebt! Ook is de lijn best goed betaalbaar, de prijzen variëren per product zo tussen de €10 en €14.

De ervaringen die ik met deze lijn heb zijn natuurlijk erg persoonsgebonden. Ik heb van mijzelf niet meer zo’n onrustige huid in het algemeen, alleen met het wisselen van de seizoenen kan mijn huid wat extra opspelen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Eucerin DermoPurifyer Lijn.”

  1. Klinkt goed! Ik heb echt een verschrikkelijke acne huid. De producten van Hannah leken te helpen maar ik blijf nu op een bepaald punt hangen….
    Misschien moet ik dit eens gaan proberen!

  2. Dit product kende ik nog niet! Leuk om hierover te lezen, ook fijn dat dit tegen puisten helpt, dat is vaak zo’n groot probleem bij iedereen. BIj mij ook ik gebruik nu een product tegen puisten, maar ben ook weer op zoek naar iets nieuws! Leuk dat je hierover geschreven hebt

  3. Wow, dit klinkt echt goed! Ik hoop dat ze dit ook verkopen bij mijn apotheek =D Dit lijkt me beter dan Etat Pur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//