Essie 67 Meet Me At Sunset.

In de glossybox van april 2012 zat o.a. deze awesome fel oranje lak van Essie. Dit was ook meteen mijn eerste Essie lakje ever en ik ben er best wel tevreden over.

Ondanks dat deze lak erg lang netjes blijft, met en zonder topcoat, heb ik wat kritiekpuntjes. De dekking van de lak is wat minder goed. Je hebt zeker 3 laagjes nodig om de lak volledig dekkend te krijgen, anders blijven je natuurlijke tips er door heen schijnen.

De kleur zelf vind ik wel echt geweldig; een mooie creamy knal oranje lak, perfect voor koninginnedag, het EK en andere typisch Nederlandse dagen of evenementen. De finish vind ik ook best apart. Niet helemaal creamy maar een beetje jelly achtig. Dat is een finish die ik nog niet eerder in mijn stash heb teruggezien!

(de NOTD van Koninginnedag 2012, met een Catrice glitter topcoat overheen :3)

Al met al, het is een mooie lak en ben blij dat ik deze tint in mijn box gekregen heb. Essie lakjes kosten in de winkel zo rond de €10 voor 13,5ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essie 67 Meet Me At Sunset.”

  1. Ik ben dol op orangje nagellak! Ik snap wel dat jullie het meteen lonken aan Kongingendag, maar ik vind het gewoon echt een perfect zomers kleurtje!

    1. ik heb hem zelf ook niet kunnen kiezen maar ben er wel blij mee, lekker fel en zomers! ^^ er zaten random kleuren in elke glossybox dus het was een verrassing welke kleur je zou krijgen :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//