Catrice Ultimate Shine Lipstick 080 Coralicious Pink.

Lipsticks van Catrice zijn in de meeste gevallen wel echt favorite bij mij. Om eens iets anders te kiezen dan een creamy tint van de ultimate colour lijn van Catrice, heb ik deze shimmery tint meegenomen. Normaal gesproken kost deze lipstick zo’n €4,00 maar ik heb er maar de helft van de prijs voor betaald tijdens de 1+1 gratis op alle make-up actie bij het Kruitdvat laatst in april.

De lipstick heeft net zoals de naam zelf een koraalroze tint die redelijk goed gepigmenteerd is. Het is natuurlijk een meer sheer lipstick dan de creamy lipsticks maar toch vind ik de pigmentatie niet tegenvallen. De lipstick bevat een bom aan shimmers, iets waar je wel echt van moet houden.

De lipstick brengt wel gladjes aan en voelt ook zacht aan op de lippen. Wel merk ik dat deze lipstick wat velletjes op je lippen duidelijker zichtbaar maakt. Goed scrubben voor gebruik dus!

In ieder geval ben ik best te spreken over de structuur, prijs en kwaliteit.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice Ultimate Shine Lipstick 080 Coralicious Pink.”

  1. het is niet helemaal een kleur voor mij (te glitterig voor mezelf), maar volgens mij staat hij jou wel heel mooi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//